Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a gyászt akarhat az ex ezekkel az üzenetekkel?
Pár hete, ezt írta: "A párkapcsolatom megvan, de azért magamban vannak bajaim. Nem biztos, hogy ez is kitart. Nem tudom, miért alakul így minden, de ez a kapcsolatosdi, nekem nagy küzdelem."
Pár nap múlva, flörtölésbe kezdett velem, a következő üzenettel:
"Hajnalban bekúsztál az álmomba. Szexes témában. Mással is voltál, te szőke tincsekkel. És velem is, de nem egyszerre. Láttam a saját csiklómat felizgatva. Csak képzeld el, ne reagálj. Az álomnak nem kell túlzott jelentőséget tulajdonítani."
Utána ezt írja, mikor elhívtam fürdőzni.
"Szia! Nagyon jó volt a hétvége! Szép a fürdő, bár a település elég kicsi. Érdeklődtél az élményeimről, mindenesetre jó sokára, hiszen már 5 napja volt vasárnap! S ez akkor is így volt, amikor nem volt párkapcsolatom. Fáziskésés. Tudtad, hogy időben fekszem, de csakis éjjel válaszoltál, pedig egész nap a kezed ügyében volt a telefon. Ez ilyen rád jellemző. Hosszabb távú kapcsolatban nem jó! A vállalkozásodhoz nem tudok hozzászólni. Kell kockáztatni is biztosan. És tele lehetsz feszültséggel, hogy sikerüljön az üzlet. Az kizárt, hogy menjünk fürödni! 1. Van párkapcsokatom. 2. Jövő héten a gyerekeimmel lesz találkozás. A fiam nősül, tudod, s ruhát nézünk. De egy volt baráttal egy megbeszélt találkozás nem reális akkor, amikor van újabb barát. Te nem így gondolod? Valószínűleg nem, ha ezt a kérdést felteszed. De gondolj bele, hogy esne neked, ha a barátnőd melletted a volt pasijával elmenne fürödni? Ugye neked is rosszul esne? Ilyet nem teszek azzal, aki sok jót tett már nekem! S neked van újabb ismeretséged? Milyen a fiaddal a kapcsolat? Sokat vagy vele? (Kéne!) Ő milyen? További szép napokat! Persze szoktam rád is gondolni néha, csak hogy megnyugodj, hiszen az életem egy része voltál. A nagyapám folytatása, azért ragaszkodtál hozzám annyira. (Ez félig vicc a részemről.)
Most izélni akar, vagy nem akar izélni. Vagy vissza akar gyünni? Ide vissza nem köll, az a prikezsia!

Mi a fenéért hívtad el fürdőzni?
Amíg nem értem el ezekig a sorokig, azt hittem egy elmebeteg ex zaklat, de te sem vagy százas, kérdező.

“Ide vissza nem köll, az a prikezsia!“
Ezt magadnak akarod bemesélni vagy azoknak, akik olvasták ezt az ökörséget, amit ide kiírtál?

Az első üzenetében arról ír, hogy nehézségei vannak a párkapcsolatokkal, és nem biztos abban, hogy a jelenlegi kapcsolata tartós lesz. Ez arra utal, hogy belülről bizonytalan és talán nem teljesen elégedett az aktuális párjával. Az is lehet, hogy a kapcsolatát inkább egyfajta kényszernek érzi.
S még mindig fantáziál rólam.
Meg úgy veszem észre, mintha próbálna tesztelni engem, hogy még mindig érdeklődök-e iránta. Az "csak képzeld el, ne reagálj" mondat arra utal, hogy tudja, hogy ez egy erős hatású üzenet, de próbálja úgy tálalni, mintha nem lenne komoly jelentősége. Ez a tipikus "hagyok neked morzsákat, de nem engedem, hogy közel gyere" taktika.
Az utolsó üzenete egy teljes váltás: elutasító és erkölcsi érveket hoz fel, hogy miért nem találkozhatunk. Érdekes, hogy míg az előző üzenetben ő maga flörtölt velem, most kioktató stílusban közli, hogy számára nem elfogadható, ha valaki a volt párjával találkozik. Ez lehet egy védekezés a saját érzéseivel? Próbálja magát meggyőzni arról, hogy nem szabad ebbe belemenni?
A "persze szoktam rád is gondolni néha, csak hogy megnyugodj" ez lehet egy tipikus manipulációs mondat? Egyszerre akar elérhetetlennek és fontosnak maradni.
Lehet, hogy elégedetlen a jelenlegi kapcsolatával, és én vagyok a "B-terv," akivel játszmázik, hogy fenntartsa a lehetőséget egy visszatérésre? Ezért próbálja a hatalmát fenntartani?
Vagy csak a saját vonzerejét akarja megerősíteni, és teszteli, hogy még mindig vonzódok-e hozzá?
Én vagyok a pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!