Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti jártok a párotok nélkül szórakozni? Nincs ebből vita, esetleg féltékenység?
Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 00:43
11/14 anonim válasza:
Lóf@szt van igaza! Én 22 vagyok, nem tudom, hogy öregnek vagy fiatalnak számítok-e, de azért kicsit látom még mind 2 nemzedéket. Ez a kor sajátossága,hogy ilyenek az emberek. Az 1910-es emberek is teljesen másmilyenek voltak mint pl az 1950-esek. Most rövid idő alatt következett be egy hatalmas változás, leginkább a tömegkommunikációs termékek megjelenése és a kor új technikai vívmányai miatt. Persze lehet mondani, hogy kihaló félben van az erkölcs, a tisztelet, de ez hülyeség! A társadalom normálisan alkalmazkodik az új világhoz. Újak a feltételek, a lehetőségek. Természetes, hogy új megoldások is lesznek. 20 év múlva,amikor már az én nemzedékem fog irányítani, akkor sem lesz vége a világnak, nem halnak ki az emberek, csak más lesz, de működni fog, talán még jobban is, mint ma. A tököm tele van az ilyen okoskodó hülyékből. Demográfiai adatok szerint Magyarországon folyamatosan növekszik a népesség. Miért? Mert felelőtlen, hülye szülők vannak, akik buta, sötét utódokat hoznak a világra? Persze, lószart! Nem lesz itt semmilyen gond. Sokkal inkább élek ebben a korban,mint pl 30 éve, már csak a lehetőségek sokszínűsége miatt is. Ma szabadabbak az emberek, több joguk van és nincsenek annyira bekorlátozva, mint anno.
12/14 anonim válasza:
Kedves utolsó... Nem kellene így beszélned, csak mert valaki véleményt nyilvánított. Ugyanolyan joga van hozzá, mint neked. Ha nem tetszik, írd le a véleményed, de ne kritizálj és sértegess másokat a válaszuk alapján. Úgy gondolom (és remélem ezzel nem vagyok egyedül), attól hogy fejlődik a világ és változnak a szokások, még lehet az emberben tartás. Ez sok mai fiatalból hiányzik és az esetek nagy részében a szülői hanyagság az ok. A hozzászóló valószínűleg erre gondolt. Az pedig, hogy melyik pár hogy egyezik ki bulizás terén, mindenkinek a magánügye. Kinek a pap, kinek a papné... Volt igaza a hozzászólónak, bizony nem is kicsi. Ahogy pozitív, úgy negatív irányú változásokat is lehetne sorolni. Ő a dolog negatív oldalát ragadta meg és fejtette ki, ezzel nincs semmi probléma. Talán egy kicsit nyersnek tűnt a megfogalmazás, nyilván egyből úgy írta le ahogy gondolta. Sajnos valóban megváltozott a fiatalok hozzáállása és aki ezen felháborodik, az -senkit sem szeretnék megsérteni- valószínűleg magára vagy a szüleire ismert, ezért reagál agresszívan, támadóan. Lehetne egy kicsit nagyobb tisztelettel és kevésbé agresszívan kommunikálni. Nézz körül, ma már rengeteg fiatal nem ismeri a rendet és nem értem miért kötsz ebbe bele. Sajnos ez így van.
13/14 anonim válasza:
"A belső fegyelem megtart, mint testet a csontváz. A külső fegyelem páncél: véd és akadályoz. Az emberi psziché szétesik fegyelem nélkül. Belső fegyelem nélkül a szabadság megbetegít."
Popper Péter
talán ennyit a "lósf@sszal" kezdődő kommenthez. ha "..vita, esetleg féltékenység" lehet ebből akkor nem teszem. ez az én belső fegyelmem, de hívhatjuk elfogadásnak is. elfogadom amit a párom szeretne.
14/14 kisslaca válasza:
Csak nélküle járok...
Eleinte nem tetszett neki,de megszokta.Nevelés kérdése az egész...
Ja és nagyon jól megvagyunk egyébként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!