Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Följön meglát és eltűnik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Följön meglát és eltűnik, szerintetek direkt?

Figyelt kérdés

Már napok óta nem beszéltünk normálisan. Ma max egy 10 percet de aztán mennie kellett... oké ő írt rám, de akkor is. és most is mikor följött márpedig ilyenkor szokott lenni egyszerűen eltűnt.. szerintetek kerül?

3 hónapja leszünk együtt, előtte 7 hónapot flörtöltünk...

16/L

2012. aug. 6. 00:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én meg nem vagyok szamár és ezért nem vitatkozom :D
2012. aug. 6. 00:28
 12/18 anonim ***** válasza:
Pedig azt teszed! Érdekel egy vers amit írtam? Vagy beszélhetünk a padlóburkolatokról is!
2012. aug. 6. 00:29
 13/18 A kérdező kommentje:

A-a ez nem vita, csak vélemény kifejtés.

Na viszont mentem, jó éjt! :P

2012. aug. 6. 00:31
 14/18 anonim ***** válasza:
Pihentesd csak őket, nehogy bajuk essen :D
2012. aug. 6. 00:32
 15/18 A kérdező kommentje:

Egy gyors utolsó hozzá szólás :D

Amiből sok van nem kell pihentetni :PP

Na tényleg szia :) És köszi ezt az érdekfeszítő beszélgetést :D Legalább valakivel tudok beszélni.

2012. aug. 6. 00:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Jóéjszakát nektek!
2012. aug. 6. 00:34
 17/18 anonim ***** válasza:

korántsem biztos hogy lemegy,lehet inkább inaktívba rakja magát ezután beszél azzal akivel elkezdte,nálam is úgy van hogy nem szeretek "tömegben" beszélni de akkor is egy emberre koncentrálok azért hogy a beszélgetés minősége jobb legyen.

Tudod a pasik egy dologra koncentrálnak de arra nagyon.

2012. aug. 6. 00:44
 18/18 A kérdező kommentje:

Utolsó. Tudom.

Csak akkor is rossz, hogy már régen beszéltünk.

2012. aug. 6. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!