Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor vele vagyok azt érzem, hogy szeretem és minden olyan jó, de máskor teljesen eltűnik ez az érzés. Mit tegyek?
Amikor nem találkozunk van amikor rámjön, hogy hiányzik, de sajnos gyakran vagyok közömbös. Ha szakítok vele, megint egyedül leszek és ettől félek, mert sokáig voltam egyedül. Szerintetek lesz még jobb, mivel még eléggé az elején vagyunk, vagy mit csináljak?:(
18L
Mit jelent az a nagyon az elején? Van akinél később kialakulhat a szerelem, de a többségnél veszett ügy. Én az utóbbi csoporthoz taratozom, ha nincs tűz akkor felesleges erőltetni. De neked kell tudni milyen természet vagy.
De ha csak azért vagy vele hogy ne légy egyedül hagyd, és keress mást.
HA te magad is tudod, hogy nem az igazi, lépned kell. 18 évesen nem horgonyozhatsz le abban ami nem jó neked. Én most szakítottam 8 hónap után, mert nem volt az igazi, nem éreztem azt ami kell.
Bőven van időd, hogy találj valakit akit igazán szeretsz és viszont szeret. Csak ne görcsölj rá arra, hogy mi lesz ha egyedül maradsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!