Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is szakítanátok vagy csak én gondolkodok hülyén?
Figyelt kérdés
Én most augusztus 26.-án leszek 1 éve együtt a barátommal de nem valami leányálom vele a szex.. :S Mondogattam neki többször is hogy változtasson mindig mondta hogy oké ,rendben mindenképp. De ennek nem látom sosem az eredményét.Én próbáltam mindig kezdeményezni de csak jöttek a kifogások.. Egyre rosszabbul érzem magam ebben a kapcsolatban. De nem tudom mit kellene tennem. Várnom még hogy változtasson vagy ennek tényleg semmi értelme? Segítsetek légyszíves!2012. aug. 5. 19:51
21/25 anonim válasza:
ma 14:06 vagyok Tisztázzunk valamit, nem én voltam az, aki ma 19:12-kor válaszolt neked! Írok privátot.
22/25 anonim válasza:
Ez már lefutott ügy, már te fejben elvágtad rég a srácot, de mondjuk nem is csoda.
23/25 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló. Ezt hogy érted hogy nem is csoda? Én érzem csak úgy hogy ez rossz egy párkapcsolatban??
2012. aug. 7. 18:09
24/25 anonim válasza:
Én is úgy érzem, hogy már döntöttél. Mert egyébként azt kérdezted volna, hogy "mit tegyek, hogy a bárom tovább bírja?"
A srác akkor is elélvez (elélvez?!? vagy csak elsül?!) ha te vagy felül és ő csak fekszik??
25/25 A kérdező kommentje:
igen..
2012. aug. 9. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!