Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beregisztrálna helyettem fiúként egy lány internetes társkeresőbe?

Figyelt kérdés
Lenne itt egy olyan vállalkozó szellemű huszonéves lány, aki beregisztrálna helyettem egy társkeresőbe és megpróbálna női aggyal és női logikával felcsípni nekem egy barátnőt? Szerintem nekik sokkal jobban menne, de amennyiben nem ez volna a helyzet, akkor legalább pár pillanatra átélnék a férfiúk nehéz helyzetét.
2012. aug. 5. 19:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Az én képeimet és adataimat látja. ;)
2012. aug. 5. 20:00
 12/15 anonim ***** válasza:
A külső egy dolog, de én jellemről beszélek. :) De miért vagy biztos benne, hogy ha magadat adnád akkor nem tetszenél meg neki?
2012. aug. 5. 20:04
 13/15 anonim ***** válasza:

Ezt a konspirációt!

Ekkora energiabefektetéssel, akár csajokat is szedhetnél fel. Amúgy, te sohase fogod azzal az ésszel megérteni a nőket - de lehet, még a férfiakat sem.

2012. aug. 5. 20:11
 14/15 A kérdező kommentje:
No sehol egy vállalkozó szellem?
2012. aug. 5. 20:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Komolyan, adj már párezret érte, én bevállalom, még érdekes is. Csak most leszek egyetemista, rengeteg időmet elveszi az ügyintézés... Na jó, lehet belemegyek ingyen is. Na jó, inkább adj már egy könyvrevalót:D Írhatsz privit:D
2012. aug. 9. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!