Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én csinálom ezt csók közben?
Amikor a barátom megcsókol, akkor becsukom a szememet de mindig egy kicsit kinyitódik. Ezért azt csinálom, hogy úgy néz ki, mintha csulva lenne a szemem, de egy kicsit kilátok.
Van valaki más is ezzel.
Légyszi kort is írjatok.
15/L
ÖÖÖm.. előfordult...
De ez nem történik meg, ha a csókra koncentrálsz, nem pedig arra, hogy mi történik épp a szemeddel.
Egyébként, meg ez annyira jelentéktelen dolog...
18/F
Ha nem csukod be a szemed, nem éled át úgy a csókot, vagyis ha úgy van csukva a szemed, hogy magától csukódik le, akkor vagy szerelmes.
Amúgy olyan mintha "rutinból" "megszokásból" csinálnád...
18/f
Csók közben nem a szemmel kell törődni ;)
Én mindig becsukom, már megszokásból is, mégha csak megölelek is valakit :)
15/L
2. vagyok és még mindig azt mondom, hogy ugyanugy mikor a volt barátnöm közelébe mentem, alapból "legyengült" a karom, nehogy durván/erősen érjek hozzá.
Ugyanugy alap dolog, hogy magától csukódik le a szemem, és nem azért mert "akarattal becsukom".
Ez egy fontos dolog, az ilyeneket megtanulni.
utolsó vok... azért hogy megnyugtassalak, nem fogok hazudni. Véleményt kértél, véleményt írtam. Nem kell flegmázni!
Amúgy 16/L, ez lemaradt
Ezt nem flegmaságból mondtam.
Ez a baj az intermettel. Nem lehet érezni a hangulatot vagy az érzést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!