Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én csinálom ezt csók közben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én csinálom ezt csók közben?

Figyelt kérdés

Amikor a barátom megcsókol, akkor becsukom a szememet de mindig egy kicsit kinyitódik. Ezért azt csinálom, hogy úgy néz ki, mintha csulva lenne a szemem, de egy kicsit kilátok.

Van valaki más is ezzel.

Légyszi kort is írjatok.

15/L

2012. aug. 5. 14:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

ÖÖÖm.. előfordult...

De ez nem történik meg, ha a csókra koncentrálsz, nem pedig arra, hogy mi történik épp a szemeddel.

Egyébként, meg ez annyira jelentéktelen dolog...

18/F

2012. aug. 5. 14:43
 2/13 anonim ***** válasza:

Ha nem csukod be a szemed, nem éled át úgy a csókot, vagyis ha úgy van csukva a szemed, hogy magától csukódik le, akkor vagy szerelmes.

Amúgy olyan mintha "rutinból" "megszokásból" csinálnád...

18/f

2012. aug. 5. 14:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Csók közben nem a szemmel kell törődni ;)

Én mindig becsukom, már megszokásból is, mégha csak megölelek is valakit :)

15/L

2012. aug. 5. 14:52
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok és még mindig azt mondom, hogy ugyanugy mikor a volt barátnöm közelébe mentem, alapból "legyengült" a karom, nehogy durván/erősen érjek hozzá.

Ugyanugy alap dolog, hogy magától csukódik le a szemem, és nem azért mert "akarattal becsukom".

Ez egy fontos dolog, az ilyeneket megtanulni.

2012. aug. 5. 14:55
 5/13 A kérdező kommentje:
Én a csókrá szoktam figyelni. Vsak egyszer csak feltűnik, hogy félig nyitva van
2012. aug. 5. 15:27
 6/13 anonim ***** válasza:
Lazák a szemizmaid :D
2012. aug. 5. 16:53
 7/13 anonim ***** válasza:
Velem egy ideje van ez, a barátom is elkezdte csinálni. Mostanában elég rossz kapcsolatunk van, ma fogok vele szerintem szakítani. Ez lehet egy jel is. Velem is ez volt, hogy egyszer csak feltűnt hogy félig nyitva van :D
2012. aug. 5. 19:10
 8/13 A kérdező kommentje:
Megnyugtató, köszi
2012. aug. 5. 19:27
 9/13 anonim ***** válasza:

utolsó vok... azért hogy megnyugtassalak, nem fogok hazudni. Véleményt kértél, véleményt írtam. Nem kell flegmázni!

Amúgy 16/L, ez lemaradt

2012. aug. 5. 19:36
 10/13 A kérdező kommentje:

Ezt nem flegmaságból mondtam.

Ez a baj az intermettel. Nem lehet érezni a hangulatot vagy az érzést

2012. aug. 5. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!