Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beregisztrálna helyettem fiúként egy lány internetes társkeresőbe?

Figyelt kérdés
Lenne itt egy olyan vállalkozó szellemű huszonéves lány, aki beregisztrálna helyettem egy társkeresőbe és megpróbálna női aggyal és női logikával felcsípni nekem egy barátnőt? Szerintem nekik sokkal jobban menne, de amennyiben nem ez volna a helyzet, akkor legalább pár pillanatra átélnék a férfiúk nehéz helyzetét.
2012. aug. 5. 19:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ezt te sem gondolhatod komolyan.
2012. aug. 5. 19:24
 2/15 anonim ***** válasza:
Mármint, a te képeddel, adataiddal..stb. csak egy csaj írná helyetted a szöveget?
2012. aug. 5. 19:28
 3/15 A kérdező kommentje:
De. Én már regisztráltam be nőként, hogy lássam a férfiak módszereit, de szerintem semmi extra, mind közhelyszerű baromsággal indít.
2012. aug. 5. 19:28
 4/15 A kérdező kommentje:

"Mármint, a te képeddel, adataiddal..stb. csak egy csaj írná helyetted a szöveget?"

Pontosan. Egyébként mi értelme volna?

2012. aug. 5. 19:29
 5/15 anonim ***** válasza:
mennyiért?:D
2012. aug. 5. 19:41
 6/15 A kérdező kommentje:
Adok két puszit. :D
2012. aug. 5. 19:43
 7/15 anonim ***** válasza:
Hát figyelj. Igazából, én ezt nem tartom annyira rossz ötletnek, abból a szempontból, hogy meglátnád, így célba érsz-e vagy sem. Viszont, pl. ha azt mondom, ok..én vállalom (csupán kiváncsiságból) én csak a saját agyammal tudok gondolkodni. Tehát, csak olyat tudnék írni a csajnak, amiről tudom, hogy nekem bejönne....és ugye mi a garancia, hogy az más nőnek is bejön? Azonkívül...pl. nem tartasz attól, hogy egy nő..nyilván nem tud túl férfiasan írni..és így ..nem lesz vonzó a másik nő szemében? Vagy pl. ha bejön a dolog, és találkozol a csajjal...te egy teljesen más személyiség leszel és nem érti majd a csaj, hogy hová tűnt az a srác a netről?
2012. aug. 5. 19:44
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem jó ötlet. A nők nem tudnának jobban csajozni, mint te, mert egyáltalán nem ismerik magukat.
2012. aug. 5. 19:48
 9/15 A kérdező kommentje:
A férfiak a bal, a nők a jobb agyféltekét használják többet, ezért olyan igazán nehéz az ismerkedés. Nyilván megadnék a "segédnek" saját érdeklődési kört, illetve azt is megmondanám, hogy milyen típusú és érdeklődési körű lányok tetszenek, továbbá látnám a levelezés irányát is, tehát képben lennék mindennel kapcsolatban, akkora nagy gond talán nem lehetne találkozókor, ha pedig mégis, akkor maximum tapasztalattal gazdagodtam.
2012. aug. 5. 19:51
 10/15 anonim ***** válasza:
De hallod így az tetszik meg neki aki asszisztál helyetted, benned meg nagy eséllyel csalódni fog.
2012. aug. 5. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!