Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek már nem szeret? Vagy lehet, hogy megcsal? :S
A párommal 1éve vagyunk együtt.Én egy olyan csaj vagyok,aki tele van szeretettel(mintha csak egy szeretet bomba lennék), folyton ölelgetném,puszilgatnám,csókolgatnám,vagy csak fognám a kezét, hogy érezzem a közelségét.Előtte ő is ilyen volt és viszonozta is ezt,de mióta dolgozni van ezen az "új" munkahelyén és nem látom minden nap,sőt van hogy 1-2hétig nem látom ez megváltozott. (hozzáteszem,az elején mikor még ott volt ugyan úgy tudott szeretgetni...)
Tehát azóta mintha valami megváltozott volna...
Nem ölelget annyit,folyton összeveszünk minden kis apróságon,és miután végez este a munkával,nem felhív egyből mint eddig,hanem van, hogy 2-3óra múlva. Azt mondja,hogy mert utána még elmegy vesz kaját,és elvégzi a dolgait.Kitakarít a szállón a szobájában,stb...
Most pedig mikor hazajött,szerettem volna,hogy kicsit foglalkozzunk egymással(egy kis szeretkezés) és nem volt hozzá kedve.Ő csak annyit akart,hogy gyorsan verjem ki és kész...Eddig ilyen SOHA NEM VOLT,HOGY AHHOZ NE LEGYEN KEDVE!!!
Szerintetek már nem szeret annyira,vagy megcsal?
Tegnap viszont elmentünk kicsit kirándulgatni és annyira jó volt az egész.Eljegyzési gyűrűket nézegettünk stb...és mikor minden olyan jó,annyit beszélünk arról,hogy milyen jó lenne már ha a felesége lennék,együtt élnénk...
Ma pedig mikor hívtam telefonon szinte rám szólva vette fel a telefont,hogy "mamánál vagyok,most nem érek rá"!!mintha nekem azt tudnom kellett volna,mikor nem is mondta, hogy menni fog...
Szerintetek ez mind miért lehet?:((
18/L
Szerintem meg nagyon aranyos lány lehetsz, én örülnék, ha ilyen barátnőm lenne, a leírtak alapján nekem szimpi vagy. :)
Egyébként lehet csak a munkája miatt streszes, feszült és azért ilyen, bár ezt mi nem tudhatjuk biztosan.
nekünk nemjó a gumi...ő nem bírja...lelankad benne én meg alig érzek valamit... :S
am meg lehetségesnek tartom h esetleg mással...
de amikor mondta h hogylehet h csak 1van benne nagy rácsolkozva,még nekem esett h nem emlékszel h az egyik dobozból ketté szedtünk??
(de akk se csak 1db-nak kellett vna h benne legyen sztem...de lehet csak elfelejtettem h elhasználtuk...
Én már nem tudom...de úgy érzem megcsal... :S
hát munka után volt csomószor h nem vette fel a telefont mikor kerestem...2-3órán keresztül azt sem tudtam mivan vele...
akk is ő esett nekem,h neki más dolga is van,nem csak az,h mindig velem foglalkozzon....csak az az érdekes h eddig 10hónapon keresztül volt ideje velem foglalkozni...??!!
Két lehetőség van:
1 a jobbik eset az, hogy a munka miatt ilyen. Nem tudom mit dolgozik, de lehet, hogy fárasztó, stresszes, ettől megváltozhat a viselkedése is. Ha fáradt vagyok nekem sem mindig van arra kedvem, hogy intenzíven foglalkozzak valakivel. Jólesik ha a párom ott van, de ilyenkor megnézünk egy filmet és van, hogy végignézzük anélkül hogy egymáshoz szólnánk, összebújunk s kész. Szerintem ez tök normális. Vannak ilyen napok is.
2 megcsal, csak nem tudja vagy nem akarja elmondani. az is lehet, hogy nem csal meg, csak simán már nem érzi jól magát a kapcsolatban. Az elején minden kapcsolatban ott van a nagy rózsaszín köd, nincs más csak a párod stb. Utána, miután összeszoktok ez elmúlik, nálunk is így volt. De ez is normális. Fárasztó állandóan annyira pezsegni. Én egyszer megkérdeztem, mert úgy éreztem, hogy unja, hogy ott vagyok és mondta, hogy nem, dehogyis csak egyszerűen fárasztó, ha állandóan annyira pezseg a kapcsolat.
A másik, hogy én sem tudom percre pontosan állandóan, hogy hol van, vagy mit csinál. Szerintem és ez nekem nagyon jól beválik kapcsolatban is kell megánélet. Azaz, hogy legyen időd magadra. Ülj otthon, élvezd a csendet, olvass stb. Ezt nem mindnkivel lehet csinálni. Mi pl szoktunk együtt olvasni, de nem mindenki bírja ki, hogy ha ott ül mellette a párja akkor ne csüngjön rajta folyamatosan. Lehet ebbe fáradt bele. Szerintem ülj le és beszéld meg vele. Erre más megoldás nem igazán van. Ha meg nem megy a kapcsolat, akkor ez van.
Leültünk...elkezdtem mondani neki,hogy mi a bajom és kérdeztem h van-e valami probléma,vagy változott-e valami?azt mondta h nincsen semmi.kérdeztem azt is h meg csal-e az volt a válasza h jajj szivem dehogyis.hogy gondolhatsz ilyet... de valahogy mégis azt érzem...annyi pasi tudja eljátszani magát,hogy ő soha nem csalná meg a másikat,közben meg ki tudja kivel és hányszor....
szal nem tudom mi lehet más.
14-es vagyok.
Lehet, hogy tényleg a munka miatt ilyen. Ha végighallgatta a dolgokat s nem állt fel, hogy ne fáraszd a hülyeségeiddel akkor még nincs minden veszve. Nálam is volt ilyen, hogy meg voltam győzödve róla, hogy pár nap és megmondja, hogy neki ez a kapcsolat már nem jó, unja vagy valami ilyesmi. Aztán nem bírtam tovább és rákérdeztem. Mondta, hogy nincs semmi, tényleg, csak nem pöröghet mindig minden.
Ez így van jól. Az emberek is változnak idővel. Ha más városban dolgozik lehet, hogy nem igazán szereti azt a környezetet, a munkát vagy a kollégákat. Ezek mind olyan dolgok, amik nagyon befolyásolják az ember hangulatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!