Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fingottatok már a barátotok előtt?
Figyelt kérdés
Mit szólt hozzá? Ciki volt?2012. aug. 5. 14:55
1/8 anonim válasza:
Volt már rá precedens. Vigyorgás volt a válasz.
2/8 anonim válasza:
Nemtudom miért lenne ez bármilyen negatív dolog.
Volt rá ok, hogy a volt barátnömhöz hasmenéssel/hányással mentem át. Annak ellenére hogy hánytam (és persze kimostam a szám) ugyanugy csókolozott stb.
Ha ebből valami baj, rosszérzés keletkezik valamelyikötökben, akkor az már azt jelenti, nem komoly kapcsolatban éltek.
Mondjuk ő is egy puki gép volt, főleg ha domboritott mint a kiscica.
3/8 anonim válasza:
Te hülye kérdező! A lányok nem finganak, sőt nem is szarnak! Ők a kiizzadják, vagy a fülükön jön ki.
4/8 anonim válasza:
Anyám, már szándékosan fingik a pasija előtt és utána meg nevet... Mégis együtt vannak még...
5/8 anonim válasza:
Együtt élünk, szerinted? :D
Semmi ciki sincs ebben.
6/8 anonim válasza:
Én lány vagyok 23 éves, én menyasszony...Nem halott még a leendő férjem pukkantani, mert szerintem én nő vagyok, és nem illik..Persze elfogadom hogy van aki elengedi magát, de szerintem kiábrándító..A párom viszont soha nem feszélyezi magát, meg húz engem hogy nem merek, meg stb..A lelkem mélyén viszont tudom hogy ahhoz hogy nő maradjak, és ne egy kismalac a szemébe ezeket a dolgokat nem elötte kell intéznem.
7/8 anonim válasza:
Most szerinted az, hogy menyasszony vagy, mit tesz hozzá a dologhoz? :D
De ha már így villogsz vele: mi is nemsokára esküszünk, és hál istennek van olyan egészséges a kapcsolatunk, hogy a pukizás miatt ne érezzem veszélyeztetve a nőiességemet a szemében :D
8/8 anonim válasza:
Barátom állítása szerint mikor elaludtam náluk napközben és ő gépezett, álmomban pukiztam. Hát nemtudom nem mondanám hogy ciki volt csak kicsit kellemetlen érzés elsőre. Azóta a gyerekünket várom és a terhesség elején nagyon fel voltam puffadva és mikor végre pukiznom kellett, hát nem futottam ki miatta a szobából :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!