Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Titeket zavarna ha barátotok már jó pár csajjal lett volna együtt (kb.20)?
Attól függ hány éves, mondjuk 40 évesekkel úgysem ismerkedem... :D
Zavarna. Ezek egyéjszakásak lennének?
ez érdekes kérdés. úgy tudnám megfogalmazni hogyha tisztátlannak érezném mert olyan derülne ki róla ami a személyiségével kapcsolatban is megingást váltana ki-akkor igen. és bennem azért egy nagyon nagy szám viszolygást vált ki.Ennek ellenére .. volt olyan barátom akinek előttem 15 nője volt meg TÖBB olyan akinek v egy se, vagy max 3 addig..
És utóbbiakat jobban is kedveltem valamiért :) Tehát a lényeg h azért legyenek elvei, és nekem gusztusos legyen.
Nem, én úgy gondolom, hogy semmi közöm ahhoz, ami előttem volt és ugyan így neki sincs semmi köze ahhoz, hogy én hány pasival voltam.
Nekem például fogalmam sincs, párom hány csajjal feküdt le előttem (biztos, hogy nem 1-2vel), de őszintén szólva nem is érdekel. 25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!