Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek is rosszul esne, ha a barátotok nem tartaná számon, hogy mióta vagytok együtt?
Figyelt kérdés
4 hónapja voltunk együtt 5-én, a 3 hónaposat se említette meg...:( Isten ments, hogy ajándékot várjak, nem erről van szó,hanem arról, hogy azért jó lenne ha mondaná, hogy na szívem ma vagyunk ennyi meg ennyi idősek...főleg ha mondaná hogy már 4 hónap van, és hú de jó...
De eszébe sem jut.
19/l 22/f
2011. febr. 7. 17:23
1/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy szeret-e...ha nem rajong a kapcsolatért:( Annyira rosszul esik:(
2011. febr. 7. 17:24
2/9 Moszuke válasza:
így jártál.. nekem majd 3 hónap kellett, hogy megjegyezzem a név és születés napját a kedvesemnek...:D sőt.. a második hónapforduló meg kiment a fejemből.. szal ez van.. szokj hozzá:) a férfiak híresek a dátumok felejtéséről:P
23/f
de mivel látom rajta, hogy ez őt bántsa ezért bemagoltam a dátumokat.. és még a monitorra is rávan írva amin mindig látom:D
3/9 Tomika90 válasza:
köhömm n mindig elfelejtem mondani és mindig hiszti van pedig már vagy a 17-18. hónapon is tul vagyunk és szerintem itt már nem kéne számolni vagy tévedek?
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor ez nem azért van, mert nem szeret?:)
2011. febr. 7. 17:28
5/9 Tomika90 válasza:
dehogy is...én szimplán feledékeny vagyok azért nem említem...na meg már tököm kivan hogy minden hónapba ugyanazon a napon körbe kell nyalnunk egymás lelkét...pedig szeretem attól még, csak van 1 idő miután már inkább az évet kell számolni mintsem a hónapot...
6/9 anonim válasza:
dehogy.. a saját névnapomat se tudom pl mert leszarom kb... :D de ha látom vhol h vkinek az van akkor adok ajándékot..
7/9 anonim válasza:
Hjaj, de hülye mániája ez a nőknek, hogy emlékezzünk meg minden kis piszlicsáré eseményre... :) Én a saját születésnapomat is elfelejteném, ha nem köszöntenének fel.
8/9 anonim válasza:
hát nemtom, én fiú vagyok és szerintem azért ez egy fontos dolog csak azt nem értem hogy ha valaki nem tudja megjegyezni az miért nem írja fel vagy valami?
9/9 anonim válasza:
majd rájössz, hogy vannak fontosabb dolgok is egy kapcsolatban. Ritka az a pasi, aki számon tartja. Nem is kell, ha minden nap megkapom tőle azt amit megkapok... a többi az már nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!