Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » LÁNYOK! Titeket zavarna ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Titeket zavarna ha barátotok már jó pár csajjal lett volna együtt (kb.20)?

Figyelt kérdés
Persze a kapcsolat előtt .
2012. júl. 27. 23:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! :)
2012. júl. 27. 23:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Engem zavar egy kicsit mert én most vagyok 20 éves a barátom meg a 31-et tölti november 11-én és ő már több mint 20 lányal volt ő:-S
2012. júl. 28. 00:22
 13/17 anonim ***** válasza:

A mostani pasim szerintem ilyen, de megegyeztünk, hogy nem mindjuk el a másiknak, hogy hány emberrel feküdt le, mert ez mérgezi a kapcsolatot.

Ha belegondolsz, akkor a múltját senki nem tudja megváltoztatni, ezért ez alapján nem igazságos ítélkezni. Előfordulhat, hogy valaki fiatalként kicsapongó életet él, de aztán lenyugszik és az is, hogy valakinek van egy zűrösebb időszaka (pl valami nagy szakítás után), amit úgy próbál orvosolni, hogy csajozik/pasizik össze vissza egy pár hónapon át, mert így dolgozza fel a csalódást és nyer önbizalmat (lám kell ő még valakinek), de egyébként nem ilyen. Szóval ez alapján ítélkezni olyan, mintha téged otthagyna valaki, mert mondjuk óvodában rózsaszín ruhákban jártál (de már nem) és ő utálja a rózsaszínt.

Egyébként engem is zavart először, csak utólag vagyok ilyen okos, mert elgondolkodtam és sikerült továbblépnem.

Egyébként lányt is ismerek, aki sok sráccal lefeküdt, 5 év leforgása alatt kb 20-szal. De nem azért, mert egyéjszakásai voltak, ő minddel komolyan gondolta, és randiztak előtte pár hétig, de aztán valahogy egyik sem jött össze. Volt, amelyikkel 3 hónapot járt, volt, amelyikkel csak 1-t. De ha belegondolsz, akkor 5 év az 60 hónap, átlagosan 3 havonta 1!!! Szerintem ha így átgondolod, akkor nem biztos, hogy ez elítélendő (és ezt úgy mondom, hogy 27 évesen nekem eddig mindössze 5 srác volt, akivel lefeküdtem és remélhetőleg mostmár több nem is lesz).

2012. júl. 28. 00:41
 14/17 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó mondat aranyos volt . :) Én se itélem el persze , de néha eszembe jut hogy mind a 20nőt így csókolta stbstb . és arra gondolok hogy nem akarok én is csak egy strigula lenni a sok között . Mondtam ezt neki , de ő mondta h nem így gondolja . Nekem ő az első lehet ezért gondolkozom rajta ennyit . :)
2012. júl. 28. 01:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Zavarna.
2012. júl. 28. 08:29
 16/17 anonim ***** válasza:

13-as: jól mondod, inkább az eloszlást kell nézni.

nekem volt olyan barátom aki 37 évesen kb. 40 csajjal volt, ha azt vesszük, hogy már 20 év él szexuális életet akkor az évente 2 nő. és ez még nem is feltétlenül jelenti azt, hogy nem tud hűséges lenni, csak van aki ilyen típus, voltak kalandozós korszakai

2012. júl. 28. 09:44
 17/17 anonim ***** válasza:
A 13 as válaszolóval értek egyet,a múltat nem lehet megváltoztatni,én is csináltam olyat amit ma már tuti nem tennék meg,és szerintem a párom is,mi sem beszéltük meg kinek mennyi kapcsolata volt pontossan.A párom nem szerette volna tudni,és most már én sem akarnék erröl beszélni.
2012. júl. 29. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!