Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok miért nem tűritek el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért nem tűritek el, ha barátotok legurít pár sört a haverokkal és esetleg be is rúgnak?

Figyelt kérdés

Nem 1x volt olyan haverral elmentünk sörözni és a nője előbb haza ért és felhívta telon, hogy mikor jössz haza és a haver mondta megy azzal a busszal de elpofáztuk az időd és megint hívja a nője, hogy hol van! Haza rendeli az most milyen! Vagy amikor iszunk és ott a nője (ez most másik) az meg vágja a pofákat meg minden tök ünnep rontó! Én meg ott vagyok hallom a telefonba mit pofáz a csaj vagy jelen vagyok, hogy a csajnak nem tetszik és azt akarja menjenek haza nekem ugye tök volna kedvem maradni de én nem tudok ebbe bele szólni és egyértelmű mi a vége kénytelen vagyok én is haza menni!

Miért nem érzitek jól magatokat? Miért csináljátok ezt folyton? Miért vagytok ennyire önzők? Srácok miért vagytok ennyire papucsok?

24F

2012. júl. 26. 19:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Attól függ, ez hétvége, vagy hétköznap?

Az én barátom ne igyon hétköznap, mert az nem normális, berúgni meg főleg ne rúgjon.

Hétvégén felőlem mehet, de akkor nem találkozunk (mivel távkapcs). Mi meg tudjuk beszélni, de azt nehezen tűröm, mikor az utolsó pillanatban mondja le a haverok miatt.

2012. júl. 26. 19:24
 2/21 anonim ***** válasza:

Nem zavar, ha megiszik a párom egy-egy sört, vagy hétvégén összeül a haverokkal iszogatni. Ne csináljunk belőle sűrű rendszert! Elvárható, hogy egy érett, felnőtt férfi ne minden hétvégén csutka részegen járjon haza, ha el is húz vele a ló kicsit, akkor is tudja milyen rendezvényen van éppen.

El szoktunk menni együtt sörözni, soha nem unszolom, hogy ne igyon, vagy menjünk már. Azért mentünk, mert ráértünk, és annyit iszik, amennyi belátása szerint belefér. Sose szokta eláztatni magát hál' Istennek.

Ha pedig egyedül megy? Ritkán, mert nincs rá ideje... De! Soha nem hívom mikor jön már, általában ő előre közli, kb meddig szeretne maradni, ha késik ír egy sms-t, bár erre sem kérem. Sőt, elmegyek érte este, ha úgy van.

Nem hisztizek, nem pattogok, ő sem szól, ha a barátnős lelkisegélyszolgálat a tervezettnél hosszabbra nyúlik.

Ez szimpla bizalom kérdése szerintem.

2012. júl. 26. 19:24
 3/21 A kérdező kommentje:

A 2 lánynak köszönöm a részletes a választ a másik kettőt jelentettem a modinak!

Jöhetnek még válaszok! Szeretném megérteni a női gondolkodást, hogy ilyenkor mi van egy nőben!

2012. júl. 26. 19:32
 4/21 A kérdező kommentje:
Még valami a két lánynak ment a zöld kéz és minden normális válaszadónak menni fog függetlenül, hogy nem értek vele egyet!
2012. júl. 26. 19:33
 5/21 anonim ***** válasza:
#1 vagyok. Nem válaszoltál a kérdésemre! Hétvégéről van szó, vagy hétköznapról?
2012. júl. 26. 19:39
 6/21 A kérdező kommentje:

Ne haragudj első igazad van!

Mivel nyár van így akár lehet hétköznap is! De akkor írj mind kettőre példát!

2012. júl. 26. 19:41
 7/21 anonim ***** válasza:

mi a barátommal megbeszéltük, hogy azért, mert együtt vagyunk, nem hanyagoljuk el a barátainkat, amúgy meg bemutatott a barátainak, és szeretnek, és az én barátaim is őt, úgyhogy ő is elmegy velük néha berúgni, és én is elmegyek akár néha egész nap vásárolni

szerintem nem szabad, hogy azon múljon egy komoly kapcsolat, hogy a pasi nem bírja a csaj barátait, a csaj meg folyton hívogatja, amikor a fiú akar egyedül lenni

ráadásul, így hogy elengedem, nem is akar olyan sűrűn elmenni, mint mások (onnan tudom, hogy néha hívják, és simán megmondja, ha inkább velem akar lenni)

és szerintem jó a kapcsolatunk, másfél éve együtt vagyunk, és eddig csak 1 nagyobb veszekedésünk volt, ami szerintem jó arány :)

2012. júl. 26. 19:49
 8/21 A kérdező kommentje:
Utolsó neked is ment a zöld! :)
2012. júl. 26. 19:56
 9/21 anonim ***** válasza:

#1. vagyok. 24 évesen nem dolgozol még? Mert én nagyon nem tolerálom az ilyen "munka után berúgunk" dolgot. Sőt, a hétköznapi ivást egyáltalán nem. Van barátom, ő néha megiszik egy-egy sört, ez még így elmegy. De ha reggel megiszik egyet, és este találkozunk, én egy csókból megérzem, még akkor is, ha rágózik. Nagyon ki vagyok erre "képezve":))

Apukám alkoholista, ezért viselem nehezen. Nem tudom miért nem lehet hétköznap normális életet élni, intézni a dolgait stb. Én egyszerűen szánalmasnak tartom az ilyen "munka után b.sszunk be jól, mert úgysincs semmi dolgunk" típusú embereket. Akár fiatal, akár nem.

Hétvégén... hát, azt sem viselném jól, ha a párom minden hétvégén eljárna, mert mint már írtam, nekünk csak ennyi időnk van együtt lenni. Ha együtt élnénk, vagy esetleg hétköznap is tudnánk találkozni, akkor nem zavarna egyáltalán. Fiatal még, tehát nyugodtan mehetne bulizni felőlem minden hétvégén:)

De ilyen 30 éves kor után azért nem nagyon bírnám elviselni, hogy minden hétvégén a haverok.

Mondom, én nagyon nehezen viselem a részeg embert, folyton sírnom kell, remegek, rosszul vagyok, szóval nem vagyok könnyű eset:))

2012. júl. 26. 20:32
 10/21 A kérdező kommentje:
Én elég sürün iszok egy héten többször is képes vagyok ki ütni magam!
2012. júl. 26. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!