Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért nem tűritek el, ha barátotok legurít pár sört a haverokkal és esetleg be is rúgnak?
Nem 1x volt olyan haverral elmentünk sörözni és a nője előbb haza ért és felhívta telon, hogy mikor jössz haza és a haver mondta megy azzal a busszal de elpofáztuk az időd és megint hívja a nője, hogy hol van! Haza rendeli az most milyen! Vagy amikor iszunk és ott a nője (ez most másik) az meg vágja a pofákat meg minden tök ünnep rontó! Én meg ott vagyok hallom a telefonba mit pofáz a csaj vagy jelen vagyok, hogy a csajnak nem tetszik és azt akarja menjenek haza nekem ugye tök volna kedvem maradni de én nem tudok ebbe bele szólni és egyértelmű mi a vége kénytelen vagyok én is haza menni!
Miért nem érzitek jól magatokat? Miért csináljátok ezt folyton? Miért vagytok ennyire önzők? Srácok miért vagytok ennyire papucsok?
24F
"Mivel nyár van..." Aki dolgozik annak mindegy, hogy nyár vagy tél menni kell. Sőt aki 4 műszakban jár, vagy eladó, annak a hétvége se szabad.
Az én párom szokott inni, munka után egy sör és egy feles teljesen belefér. De az, hogy a hét több napján is berúgjon, az nem megy.
Én szólnék ezért egyszer, megkérném hagyja abba 2-szer, de már ha harmadszor is szólni kell, inkább lépek. De nincs harag, egyszerűen csak nekem ez már sok.
2-es vagyok.
Ha te egy héten többször is kiütöd magad, akkor alkoholista vagy édes fiam, nem férfias ember!
Semmi köze nincs a papucsnak ahhoz, hogy egy FÉRFI belátja, mi az ami szórakozás, kikapcsolódás még, és mi az, ami hátráltatja az életben.
Nem akarok nagyon előrevetíteni, de eljön majd az idő, amikor nem az lesz a legfontosabb, hogy az asszony hisztizik, hanem az, hogy elég lesz-e a pénzed hónap végén az alkoholra!
Na, neked ezért nincs barátnőd, aki téged hazavár.
Ez beteges, nincs nő, aki ezt elnézné. Főleg nem ennyi idősen. Nem a barátaid a papucsok.
Hetente többször, és szerinted ez normális.
Hát nem tudom, ne haragudj, hogy hirtelen felindulásból nem megfelelően szólítottalak, de ez kiveri a biztosítékot...
Apukám így kezdte, pont ennyi idősen. Húsz évvel később, emlékszem ordított már mindenért.
Jézusom..., legalább minőségi bort innál...
Én fogalmaim szerint alkesz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!