Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom szűz, és amikor le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szűz, és amikor le szerettem volna feküdni vele visszautasított! Miért? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Még sosem volt lánnyal,nem is baj,hogy akkor nem akart velem lefeküdni,de sosem próbálkozik igazából,és félek,hogy nem kíván! Csókolózáskor,együtt alvásnál sosem áll fel neki,vagy nem izgul fel,ami szűz fiúknál viszont elég gyakori. Elég bután hangzik ez az egész,főleg mert azért aggódom,hogy ilyen pitáner dolog miatt nem áll fel neki,de a olyan fiúk,akik szüzek voltak,és ha már csak egy ágyban aludtunk is felállt nekik... de picit aggódom,hogy talán nem is szeretne velem lefeküdni. Az is lehet,hogy csak aggódik,vagy fél. Nem tudom! Ötletek? Tapasztalatok?
2012. aug. 4. 22:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
59%
Lehet, hogy homár :(. Sajnálom.
2012. aug. 4. 22:06
 2/15 anonim ***** válasza:

simizd neki ruhán keresztül fél óráig ha ezt hagyja.

ha ekkor sem mozdul meg neki akkor valami gond van

2012. aug. 4. 22:07
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a barátoddal fejben gondok vannak XD Most szépíthetném, de én is az vagyok még.... de elég csak olyanra gondolnom néha, és leállítani alig tudom az őrmestert, nemhogy fel se áll neki.... Mond neki, hogy most bizony dugás lesz, és egyetlen farok van a szobában, tehát elégnek kell lennie két ember részére.
2012. aug. 4. 22:08
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Annyi tapasztalatom van, hogy amikor még szűz voltam, már attól is felállt ha a nekem tetsző lány rámnézett, ha mellém ült, akkor alap volt hogy állt, és akkor még hozzám sem ért, szóval szerintem ott valami más is lehet a háttérben...
2012. aug. 4. 22:09
 5/15 anonim ***** válasza:
48%
Mutasd csak meg a barátodnak ezt a kérdést:D
2012. aug. 4. 22:11
 6/15 A kérdező kommentje:
Én vagyok az első szerelme,és azt mondja,hogy nagyon szeret! Amikor részegek voltunk legutóbb is próbálkoztam,de azt mondta,hogy most nem lenne szerencsés! Szeret,szeret,de nem akar lefeküdni velem?
2012. aug. 4. 22:13
 7/15 anonim ***** válasza:
lehet aszexualis es nem vonzza a testi érintkezés.
2012. aug. 4. 22:15
 8/15 anonim ***** válasza:
Úristen, ha a részeg próbálkozást visszautasította, akkor ő nem volt eléggé részeg, de valami gond is lehet a fejében.
2012. aug. 4. 22:17
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Saját tapasztalatból merítve nekem is felállt mindenre, de mikor először oda került bizony nem akart bekeményíteni, még akkor sem mikor cumizta a bnőm... pár alkalomnak el kellett telnie mire el tudtam annyira lazulni hogy menjen.... Ajánlom hogy pár hétig csak pettingeljetek hogy megismerjétek, szokjátok egymást.
2012. aug. 4. 22:19
 10/15 anonim ***** válasza:
Figyelj lehet hogy kiván meg ő is kiván,de fél,és lehet h a félelem és az izgalomtól nem áll fel neki,és lehet h kellemetlen,nekemis 1x volt ilyen még szűz voltam h annyira izgultam h nah mi lesz hogy nem állt fel,szerintem beszéld meg vele hogy mivan,hogy kiván-e téged meg hogy mikor tervezi a szexet.Milyen idősek vagytok?
2012. aug. 4. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!