Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavar, ha egy lány káromkodik? 16L

Figyelt kérdés
gondolok itt ilyenekre hogy k.va jó, meg b.sszameg...stb.

2012. aug. 3. 22:20
1 2 3 4
 21/33 Hole Hunter ***** válasza:
Nem véletlen a magyar a legszebb nyelv...használd csak bátran! :D
2012. aug. 3. 22:36
 22/33 anonim ***** válasza:
egy kicsi belefér de ne folyton, néha aranyos
2012. aug. 3. 22:53
 23/33 anonim ***** válasza:

Zeusz, sok nálatok a homár, nálunk északon nincsenek! :D Ki tudja, neked is melyik rokonod tette be az antik görög szörnyek látta után... ;D

Nekem senki sem parancsol, amúgy is apám küldött ide!

18/f

Thor, a villámok istene

2012. aug. 3. 23:14
 24/33 anonim ***** válasza:
ha folyik a f@sz a szájából, akkor simán egy buta primitív ribancnak nézem. a B@szd megek elmennek, meg a g*ci is, de csak ha érzelemkifejező szó. de az sem jó, ha ilyeneket mond, hogy "a csudába" meg ilyenek. Egészséges átmenet
2012. aug. 3. 23:24
 25/33 rottingrabbits ***** válasza:
Kibas*ottul nem zavar,b*sszameg.
2012. aug. 3. 23:38
 26/33 anonim ***** válasza:
Nem zavar, ameddig nem az ömlik másodpercenként 5x hogy b.szd meg a vastag bajszú, zsíroshajú k.rva anyádat te véreres köccsögg!
2012. aug. 4. 11:05
 27/33 anonim ***** válasza:
Engem akkor zavar, ha minden második mondata alpári, ha állandóan csak mocsok hagyja el a száját. Ha néha káromkodik, az semmi, nincs olyan ember a földön, aki nem.
2012. aug. 4. 12:23
 28/33 anonim ***** válasza:
Engem zavar, ilyenkor adnék valamit a szájába addig legalább elhallgat!
2012. aug. 4. 13:52
 29/33 anonim ***** válasza:
Ha csak ritkán csinálj,az még elmegy.De ha sokat,akkor az már nagyon primitív..16/F
2012. aug. 4. 14:53
 30/33 anonim ***** válasza:
Én is északon lakom. :-D Amúgy ha nem parancsol neked senki akkor hogy küldött ide apád? XD
2012. aug. 4. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!