Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar összejönni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar összejönni?

Figyelt kérdés
már két éve nincs barátom. rengeteg alkalmam lett volna rá, hogy járjak valakivel, de válogatós vagyok és akiket jó pasinak látok, általában nem is tudnak a letezesemről. mindegy, nemrég találkoztam egy sráccal, aki minden tekintetben megfelelőnek látszott, nem is az a nőfaló típus és mások is mondták, hogy tetszem neki. ráírtam, beszélgettünk, mondta, hogy találkozhatnánk, aztán abbamaradt az egész. nem értem, mit követtem el..

2012. aug. 3. 18:57
1 2
 11/20 Mókusgyilkos ***** válasza:

nem is az h zavaró [am de az :D]

inkább bosszantó idegőrlő és a totális agyfsz kerülget tőle :)

feltételezem h a zárkózottságot meg spékeli még 1 olyan szintű túlfilózási kényszer amilyet még a világ nem látott majd ebből a túlfilózásból levonod a legabszurdabb következtetést és azt rögtön igaznak is könyveled el.

ha nem akkor is önmagában is idegtépő tudnak lenni az ilyen csajok hosszútávon.

2012. aug. 3. 19:22
 12/20 anonim ***** válasza:
Mondjuk ne csak várd a sült galambot. Mi lenne ,ha te is lépnél?!
2012. aug. 3. 19:23
 13/20 A kérdező kommentje:
igen, be vagyok fosva:D de ezzel nem tudok mit kezdeni.. és ez valamennyire természetes is. ha nagyon nem feszengek, akkor meg azt hiszi, hogy haverkodni akarok:l
2012. aug. 3. 19:24
 14/20 A kérdező kommentje:
én léptem azzal, hogy írtam neki
2012. aug. 3. 19:25
 15/20 A kérdező kommentje:
de hosszútávon már szociális vagyok csak elkezdeni nehéz. nem ismerem a reakcióit a világnézetét stb
2012. aug. 3. 19:28
 16/20 ASOT ***** válasza:
100%

jah...egy vén f@sz vagyok! :)

Azt a csávót meg hagyd! Felejtsd el! Keress újat, és légy nyitottabb, ismerd meg rendesen, és engedd közelebb magadhoz! Feltéve ha úgy véled h közel mered engedni!

Ha nem ...akkor vagy ismerkedj még tudj meg többet róla De! ő is rólad De ne sokáig húzd ezt! Vagy ha nem akkor jobb ha megmondod h nem fog menni!

A pasik türelme is véges!

2012. aug. 3. 19:28
 17/20 ASOT ***** válasza:

óó most nézem..suli??

középsuli, gimiről van szó?? és 2 éve nincs barátod? mert ha mondjuk 18 vagy és 16 évesk orod óta nincs akkor ez kicsit más, ez más korosztály más gondolkodással kissé...

vagy egyetem fősuli??

2012. aug. 3. 19:30
 18/20 A kérdező kommentje:
igen 18 vagyok de ettől függetlenül kimondtad, amit gondoltam:) a srác 20.
2012. aug. 3. 19:34
 19/20 ASOT ***** válasza:
nah akkor ez egy fokkal jobb, ha azt mondtad volna h 15....akkor az egy tini-s ártalom lett volna semmi több..
2012. aug. 3. 19:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Hű basszus... 81% -os kolléga már meg is magyarázott mindent... ._."
2012. aug. 3. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!