Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar összejönni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar összejönni?

Figyelt kérdés
már két éve nincs barátom. rengeteg alkalmam lett volna rá, hogy járjak valakivel, de válogatós vagyok és akiket jó pasinak látok, általában nem is tudnak a letezesemről. mindegy, nemrég találkoztam egy sráccal, aki minden tekintetben megfelelőnek látszott, nem is az a nőfaló típus és mások is mondták, hogy tetszem neki. ráírtam, beszélgettünk, mondta, hogy találkozhatnánk, aztán abbamaradt az egész. nem értem, mit követtem el..

2012. aug. 3. 18:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
47%
lehet elütötte egy kamion azért nem keres
2012. aug. 3. 18:59
 2/20 anonim ***** válasza:
Szívem adj lejjebb az igenyeidbol, lehet olyan fiúknál próbálkozol, akik túl jók, túl helyesek hozzád...
2012. aug. 3. 19:02
 3/20 ASOT ***** válasza:

A sok jó amit mondanak róla annak ellenére, lehet h lett közben egy másik csaj.

Mert ha tetszel neki, és nem 200km-re laktok és nincs bnője akkor most is beszélnétek.

2012. aug. 3. 19:03
 4/20 A kérdező kommentje:
tudtam, hogy ezt meg fogom kapni. kifejezetten népszerűnek számítok, majdnek kitűnő vagyok a suliban, és bőven adok a külsőmre. ezért végképp nem értem..
2012. aug. 3. 19:06
 5/20 ASOT ***** válasza:

ja amugy a kérdésed :),

Nem lehet h túl zárkózott vagy, nehezen nyílsz meg, nem beszélsz nagyon magadról, nagyon nehezen törik meg a jég??

És mikor a pasi már arról szeretne beszélni h érzel e iránta valami, akkor te még ott vagy leragadva, hogy vajon most tetszem e neki?

Csak ötlet....

Vagy másképp nehezen engeded közel magadhoz az embereket annak ellenére h tetszik az illető? (A válogatással amugy nincs baj sokan azok én is de borzalmasan:) )

2012. aug. 3. 19:06
 6/20 A kérdező kommentje:
a másik csajos verzió nem valószínű..
2012. aug. 3. 19:07
 7/20 A kérdező kommentje:
mondjuk az tény, hogy nem vagyok túl nyitott..:l de ez ennyire zavaró?
2012. aug. 3. 19:10
 8/20 anonim ***** válasza:
igen az
2012. aug. 3. 19:18
 9/20 ASOT ***** válasza:

Tedd fel magadnak a kérdést!

"Mi a gond velem?"

Mert lehet h pontosan tudod csak magadnak sem mered bevallani.

Lehet h azon kívül h nem vagy nyitott, félsz egy új kapcsolatba belemenni mert jajj milyen lesz, jajj mennyi idő míg kialakul, jajj most hogy is legyen...?? jajj jajj... Noss? :)

2012. aug. 3. 19:21
 10/20 A kérdező kommentje:
gondolom tapasztalt vén róka vagy a témában:)
2012. aug. 3. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!