Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazugság után rögtön a megcsalás jön?
Mikor megismerkedtem a barátommal, azt állította, hogy édesanyja meghalt tüdőrákban. Bármikor, mikor ezekután felhoztam, ugyanezt állította. Fél éve jártunk, mikor megtaláltam facebook-on a nőt. Kérdőre vontam, és bevallotta, hogy igazándiból "csak számára" halt meg.. Én megbocsátottam neki, és most lassan 1 évesek leszünk. De még mindig motoszkál bennem a dolog, hogy pl.: mégis hülyének nézett fél évig, akkor most vajon azt gondolja, hogy továbbra is nyugodtan hazudhat, mert úgyis megbocsátok? A szüleim persze jöttek az elméleteikkel, de én szeretem őt, és mindennek ellenére bízok benne. Egyik barátnőm azt mondta, hogy hazugság után rögtön a megcsalás jön, de nem hiszek neki.. Vagy jobban tenném? Jajj, kérlek segítsetek! Válaszaitokat előre is köszönöm!
18/L
Hogy hogy miért élek? Oo
Amúgy köszi a válaszaitokat^^
Én meg tudom érteni a párodat. Nekem apámmal nem volt semilyen kapcsolatom és mivel rossz érzés volt, hogy a barátaimnak van apukájuk és foglalkozik is velük ezért én is mindig azt képzeltem, hogy meghalt azért nincs velem. persze ekkor még kicsi voltam. Olyannyira beleéltem magam idővel, hogy én is már csak múlt időben beszéltem róla, konkrétan nem mondtam, hogy meghalt de mindenki azt gondolta és legalább nem firtatták. Szerintem egy friss kapcsolatban nehezen beszélünk még ilyen kényes, fájó témákról. Ha másban nem hazudott akkor nem biztos, hogy van miért aggodnod. Inkább beszélgess vele, hogy mi történhetett vele h így érez az édesanyjával kapcsolatban. és ha a bizalmába fogad ráébredhetsz, hogy csak önmagát védte a fájdalomtol a hazugsággal és nem miadtad hazudot.
Vagy esetleg már másban is hazudott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!