Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok hölgyek hogyan kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hölgyek hogyan kell udvarolni nektek, hogy ne legyen sok az illető, és felfigyeljetek rá?

Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok,hogy ide-oda vinni és megvenni mindent amibe belebotlik,hanem emberileg kommunikálásra gondolok!
2012. aug. 3. 15:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, ha egy nőnek tetszik a pasi, és nem kihasználni akarja, akkor nem kell vinni ide-oda, meg drága ajándékokat venni. Én soha nem vártam ezt el.

Ellenben a másik, amitől kiakadok, ez a modern felfogás, hogy egyenlőség, akkor mindenki fizesse a saját részét. Ha engem egy pasi elhív randira, akkor fizesse ki a vacsorámat. Persze én is vagyok olyan toleráns, hogy nem eszem végig az étlapot, hogy otthagyja a havi fizetését.

Egyébként ezt így általánosságban nagyon nehéz megmondani. Az elején heti 2-3 randi, esetleg nap közben egy-egy sms, hogy hogy vagy. De ha nagyon nyomulsz, az sem jó. Volt egy barátnőm, a srác 2 hónapos kapcsolatban óránként hivogatta, totál kikészült tőle, és kidobta.

2012. aug. 3. 15:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Egy erotikus táncot kell ejteni tangában a kiszemelt előtt. De csak tisztes távolságból!

Ha formás a popsid, akkor közelebb hívogat majd. :D

2012. aug. 3. 15:42
 3/9 anonim ***** válasza:

"Ellenben a másik, amitől kiakadok, ez a modern felfogás, hogy egyenlőség, akkor mindenki fizesse a saját részét. Ha engem egy pasi elhív randira, akkor fizesse ki a vacsorámat."

Ezen sokat agyaltam. Nekem van pénzem. De ha "meghív"? Az meghívás, ugyebár. Viszont akkor mindig viszonozom valamivel, viszont-meghívás, ajándék, mindenképp anyagi dolog. :)

De túl sem viszonozom, nehogy a pénzemért jöjjünk össze. :)

2012. aug. 3. 15:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Udvarolni sehogy. Jól kell kinézni.
2012. aug. 3. 15:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Falj fel a tekinteteddel! Ennyi! A szemek beszélnek akkor is amikor még nem merjük kimondani az érzéseinket.
2012. aug. 3. 15:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem az a fontos, hogy ha beszélgetün figyeljen oda arra amit mondok. Ne az legyen, hogy állandóan bókol, de amit mondok arra nem is figyel. Mikor legközelebb találkozunk olyan kérdéseket tesz fel amire már válaszoltam. Az sem jó ha csak azért mindenben egyezik az izlése, hogy bejöjön nekem, ha valami nem tetszik neki ami nekem, azt mondja meg nyugodtan. Lényegében önmagát adja, de apróbb utalásokat tegyen rá, hogy tetszem neki, amiben legyen benne a külsőmre tett bók, de mindenképpen dicsérjen egy belső tulajdonságomat is, hogy érezzem, hogy figyel rám. Persze csak finoman, ne essen túlzásokba és csak akkor amikor aktuális. Szóval ne akkor dicsérje a humorérzékemet amikor az ő poénján nevetek, vagy mondjuk bénáskodom, hanem amikor tényleg valami vicceset mondok. No meg nyílván a testi jelzések. Érintsen meg néha ha már látja, hogy érdekel engem. Eleinte ne túl sokáig és ne túl bizalmas helyen. Mondjuk érintse meg a kezem egy kicsit nézen rám stb. Szerintem a kezdetekben elég ennyi később úgy is megismeritek egymást, akkor már tudni fogod mit szeret, mire vágyik.
2012. aug. 3. 17:00
 7/9 A kérdező kommentje:

15:42

de jót nevettem : D

igen,természetesen én fizetnék,ez egyértelmű!

Durva lenne ha nem!

De,hogy a témánál maradjunk....ha pl már jártok akkor is elvárjátok,hogy mindig a pasi fizessen?Én jobban kedvelem azokat a lányokat akik korrekten kiveszik a részüket az anyagi dolgokból...hangsúlyozom ha már legalább 10 randin túl vagyunk!Ti ezt hogyan gondoljátok?

2012. aug. 3. 18:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, igazad van, ha már párkapcsolat, és nem az első ismerkedési szakasz, akkor már lehet osztozni a költségeken. Vagy néha te fizetsz, néha a nő.
2012. aug. 3. 21:01
 9/9 anonim ***** válasza:

"15:42" vagyok! :)

"ha pl már jártok akkor is elvárjátok,hogy mindig a pasi fizessen?"

Nem! :) Én is jobb kedvelem az anyagiak egyenlő megosztását. Más, ha meghív, visszahívom, ajándékot vesz, én is veszek- de ennyi a maximum. :)

És egyébként, ha már "járunk" egy erotikus sztriptíz is bejön. ;D

2012. aug. 6. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!