Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hölgyek hogyan kell udvarolni nektek, hogy ne legyen sok az illető, és felfigyeljetek rá?
Én azt gondolom, ha egy nőnek tetszik a pasi, és nem kihasználni akarja, akkor nem kell vinni ide-oda, meg drága ajándékokat venni. Én soha nem vártam ezt el.
Ellenben a másik, amitől kiakadok, ez a modern felfogás, hogy egyenlőség, akkor mindenki fizesse a saját részét. Ha engem egy pasi elhív randira, akkor fizesse ki a vacsorámat. Persze én is vagyok olyan toleráns, hogy nem eszem végig az étlapot, hogy otthagyja a havi fizetését.
Egyébként ezt így általánosságban nagyon nehéz megmondani. Az elején heti 2-3 randi, esetleg nap közben egy-egy sms, hogy hogy vagy. De ha nagyon nyomulsz, az sem jó. Volt egy barátnőm, a srác 2 hónapos kapcsolatban óránként hivogatta, totál kikészült tőle, és kidobta.
Egy erotikus táncot kell ejteni tangában a kiszemelt előtt. De csak tisztes távolságból!
Ha formás a popsid, akkor közelebb hívogat majd. :D
"Ellenben a másik, amitől kiakadok, ez a modern felfogás, hogy egyenlőség, akkor mindenki fizesse a saját részét. Ha engem egy pasi elhív randira, akkor fizesse ki a vacsorámat."
Ezen sokat agyaltam. Nekem van pénzem. De ha "meghív"? Az meghívás, ugyebár. Viszont akkor mindig viszonozom valamivel, viszont-meghívás, ajándék, mindenképp anyagi dolog. :)
De túl sem viszonozom, nehogy a pénzemért jöjjünk össze. :)
15:42
de jót nevettem : D
igen,természetesen én fizetnék,ez egyértelmű!
Durva lenne ha nem!
De,hogy a témánál maradjunk....ha pl már jártok akkor is elvárjátok,hogy mindig a pasi fizessen?Én jobban kedvelem azokat a lányokat akik korrekten kiveszik a részüket az anyagi dolgokból...hangsúlyozom ha már legalább 10 randin túl vagyunk!Ti ezt hogyan gondoljátok?
"15:42" vagyok! :)
"ha pl már jártok akkor is elvárjátok,hogy mindig a pasi fizessen?"
Nem! :) Én is jobb kedvelem az anyagiak egyenlő megosztását. Más, ha meghív, visszahívom, ajándékot vesz, én is veszek- de ennyi a maximum. :)
És egyébként, ha már "járunk" egy erotikus sztriptíz is bejön. ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!