Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy azért nem kezdtél udvarolni egy lánynak mert féltél, hogy nem leszel elég jó neki vagy hogy a jelenlegi barátját nem tudod felül múlni? Lányok mi a véleményetek erről?
Amelyikenk nincs az is azt mondja, hogy van, mert cikinek érzik.
Szerintem nem is érdemes ezt megkérdezni, ha jól elvagy a csajjal, akkor csak lépegetni kell előre, aztán ha nem tetszik neki akkor úgyis behúzza a féket.
2 esetben mondják, hogy barátjuk van:
-tényleg van
-nem jösz be neki, mint férfi, és így koptat le
Légy pozitív! Első válaszolót tudom megismételni: ne azt nézd, hogy te jó vagy-e, hanem hogy ő jó-e neked!
Az, hogy akkor az illető fiú így járt...Nem szívesen lennék kapcsolatban olyas valakivel, akinek folyton bizonygatni kell, hogy méltó hozzám.
Meg eleve, ha nem is udvarol, akkor honnan jönnék rá, hogy tetszem neki? Így nem is lehet a dologról véleményem.
Én konkrétan ezért nem kezdeményezek konkrétan senkinél. Aligha hiszem, hogy bárkinek elég jó lennék. Így értelme se lenne igazán a dolognak.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!