Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már sose fog változni? Hogy lehetne kirángatni ebből az állandó otthon ülésből?
Tanév közben együtt élünk a barátommal Pesten, de sose csinálunk semmit. Mondván, hogy most fáradt a suli miatt, vagy már este van...(megjegyezném nekem minden egyes nap sokkal több órám van), inkább remekül elvan azzal, hogy gépezik egész nap, játszik, híreket olvas. Együtt se csinálunk semmit, max megnézünk egy filmet vagy ilyenek ,néha csak a közös vacsi a közös program.
Erre most itt a nyár, szakmai gyakorlata volt 4 hétig, már vége egy ideje, de most sincs kedve semmihez, mert ez a munka olyan fárasztó volt (egyébként semmit se kellett csinálnia elmondása szerint), és szeretne kicsit inkább unatkozgatni, pihenni..
Egyetlen közös programunk egy nyaralás volt, ami persze jó volt nagyon, de a többi nap is csinálhatnánk valamit, nincsenek nagy igényeim, ha elmennénk fagyizni vagy este beülni valahová iszogatni a haverokkal, az elég is lenne.
Pl tegnap is hívtak minket a haverjai, ahhoz se volt kedve, mert nincs kedve kimozdulni.
Nem tudom meddig bírom ezt így, mert ezen kívül egyébként minden rendben, de nekem ez nem megy, hogy csak otthon unatkozzak. És ha elmegyek másokkal pl bulizni (ami csak annyiból áll, hogy iszok egy két pohár valamit és beszélgetünk, vagy elmegyek egy koncertre) akkor pedig féltékeny, mert biztos mindenki próbálkozik nálam, meg utána egy napig kb hozzám se szól, csak duzzog...
Mi erre a megoldás??
Kérlek, írjatok, ha volt már ilyenben részetek.
Van esély a javulásra?
Nem nyaggatom állandóan, és nem is azt várom, hogy mindennap csináljunk valamit, meg tényleg nem is a buliról van itt szó, csak elmennénk a parkba sétálni, itt van a ház mellett. Vagy felvetem, hogy milyen jó lenne, ha kiülnénk oda mondjuk tanulni, vagy olvasgatni egy plédre. Most ez nem egy nagy buli, nem egy pörgős program, ami ellenkezik az elveivel, de ez se jó, mert jaj bogarak lesznek, meg minek oda kiülni, tudunk itthon is, pedig ezért aztán messzire se kell menni, meg semmi. :(
Áh, nem értem én ezt.
Ennek semmi köze a lustasághoz. Ez elkényelmesedés. Van egy megszokott kis biztonságos kis élete és ha valami változás lenne akkor ingerült lesz. Sajnos ezek a dolgok számára megszokássá vállnak. Szerintem ha többet vársz a kapcsolattól akkor tegyél bele többet és mond meg neki őszintén és keményen figyelj ide édes fiam vagy összekapod magad vagy elmegyek és nem jövök vissza és akkor gépezhetsz annyit amennyit akarsz de akkor veled végeztem.
Érdemes olyan dolgokat csinálni amit ő is szeret nem hiszem el, hogy semmi nem érdekli. És érd el azt, hogy a megszokott dolgait nem tudja használni mert amíg ezekbe tud menekülni addig nagy változás nem lesz. Mert miután a plédről felkel és lesöpri a bogarakat utána már csak az jár a fejébe mikor ülhet megint a gép elé.
Biztosan szereted máskülönben nem lennél vele de amíg nem szembesíted kőkeményen a helyzettel te ugyan olyan hibás vagy a kapcsolatban. Neked vannak igények és alkalmazkodjon ha egy idő elteltével nem lesz változás akkor már soha nem lesz és akkor ennyi volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!