Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a garancia arra hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a garancia arra hogy nem zavar el pár hét múlva, és nem gondolja meg magát ha bár tudja hogy feldobok érte mindent és nem tudok hová vissza menni?

Figyelt kérdés
Interneten kialakult találkozás nélküli első randin oda költözés és a másik fél ajánlotta fel hogy örökre maradjak vele. Mi a garancia hogy nem lesz más mint skypen, és mi van ha nem gondolja komolyan én meg feldobok érte mindent? Több száz km re lakik tőlem.Mikor felajánlottam hogy 3 napra elmegyek hozzá ismerkedni azt mondta hogy én inkább örökre menjek és vigyem az összes holmim mert fél hogy ha vissza megyek soha többé nem találkozunk és nem tudok elszakadni az itteni világomtól.De viszont félek is bele vágni mert nem volt velem teljesen őszinte mivel el halgatott 1-2 dolgot és kissé nagyzolt az autó ügyben is. Hónapok óta ezen rágodom és nem jutok előre mert mindig azt veszem észre hogy eltelik pár nap elküldése után mert könnyebbnek látom ha nem lépek de mindig a skyp elött kötök ki vele beszélgetve. Van benne valami ami miatt más és becsülöm mert soha nem mondott rám egy csúnya szót sem.Ha milliomos lennék nem lenne gond már most el indulnék és nem gondolkodnék azon hogy miből fogok megélni de sajnos nem úgy állok anyagilag sem mint aki hetente tud utazni.És ha oda költözöm új munka hely is kell. Vélemény? Már kérdeztem hasonlót a többsége azt írta hogy ne vágjak bele de nincs más megoldás hogy ne kéne lemondani de pofára sem essek?

2012. aug. 3. 13:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Te borzasztóan buta vagy! Azon gondolkozol, hogy odaköltözz-e valakihez, akit mégcsak nem is láttál élőben???? áhh kár rád pazarolni a szót és az időt....
2012. aug. 3. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!