Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavar egy fiún a duzzatt mellbimbó?
Figyelt kérdés
mellbimbó#mellbimbó #duzzatt
2012. aug. 1. 00:39
3/10 A kérdező kommentje:
úgy értem ha mondjuk szexeltek és látjátok
2012. aug. 1. 00:41
4/10 anonim válasza:
12 évesen a 10 centis mellbimbó gáz?
5/10 A kérdező kommentje:
tehát hogy nem lapos hanem kúp formája van
2012. aug. 1. 00:47
6/10 A kérdező kommentje:
oké köszi kisöcsi :D
2012. aug. 1. 00:53
7/10 anonim válasza:
A baratome olyan, rengeteget gorcsol miaatta, amellett h kurv*jol nez ki, semmi ertelme, egy lanyt sem az erdekli, es a szeret ugyanugy szeretni fogja azt is. Hidd el!
Nincs ertelme ezert gorcsolni, amugy meg ha gyursz mellre, mar senkinek se az lesz a szembetuno.:)
8/10 A kérdező kommentje:
de amúgy velem is ez a helyzet.nem akarok nagy képűnek tűnni de jól nézek ki és dagadt se vagyok régen az voltam de lefogytam.és sportos vagyok.engem akkor is nagyon idegesít és nem tudom mit csináljak vele.oké hogy azt mindig hogy ne zavarjon de engem akkor is zavar állandóan csípem csavarom hogy menjen össze de van amikor már nem megy össze
2012. szept. 6. 01:13
9/10 A kérdező kommentje:
nem tudom mit lehet vele csinálni. a régi osztályomba leoltottak miatta de a mostaniba meg nem tudják mert elég jól titkolom de engem már nagyon frusztrál nem bírom mindig teljesen magam elengedni csak akkor ha pulcsiba vagyok és tudom hogy nem látják.VALAMI JÓ TANÁCSOT HOGY HOGY TAKARJAM EL JÓL,VAGY HOGY TÜNTESSEM EL HAMAR MONDJATOK MÁR LÉCI
2012. szept. 6. 01:17
10/10 A kérdező kommentje:
és nem akarok kondizni mert attól kötöttek,merevek lesznek az izmok.fekvőtámaszozni szoktam de nem igen látom az eredményét de inkább csinálom
2012. szept. 6. 01:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!