Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy 18 éves lánynak 14 éves barátja van?
14-24? pedo bear powa :D szó-szó szívesen lennék a helyében :D már ha vmi fincsi zöld szem vörös haj Roadal kel és fekszik csajról van szó :P
na de komolyra fordítva: 14-24 bevezetés a biológiába, az öröklődés alapjai címszó alatt ugyan nagyon jól hangzik :) de ha ott nincs akkora világnézeti különbség ami lehetetlenné tenné a kapcsolatot akkor az 1ikük brutálisan sérült. vagy csajszi újra akarja élni a kihagyott gimis éveit :D
ez szerintem a 14-18 párosra is igaz lehet a lány részéről.[a lelki sérülés] a pedo bear feelingen kívül még mázli pluszba h a bnő már túl van a korral és a helyzettel [középsuli] járó negatív élményeken így ha vmi empatikusabb lélek és a kölyök nem adja a macsót akkor könnyen megúszhat pár törést ami azért sose hátrány :D [na meg a perverz bnő se :) áhh ide nekem 1 vöröset nosztalgia gyanús..]
squirrels must die!
Ezt sosem fogom megérteni, hogy tud egy érett nő vonzódni egy kisfiúhoz?!
Én azért vagyok esélytelen 22 évesem a korombeli érett lányoknál, mert úgy néezk ki, mint egy 15-17 éves fiú külsőre, szóval nem nyerő a idősebb nőknek a kisfiús alkat.
Akkor mégis mit lát meg egy 18 éves lány egy kisfiúban, amitől benedvesedik?
Ez érdekes, hogy így simán leszóljátok meg minden, közben ha fordítva lenne még támogatnátok is az ötletet!
Aztán nemtudom mennyivel másabb, ha a fiú 18, és a lány 14!
Mert szerintem semmi különbség nincs!
De meg kell hagyni nem támogatom 1iket sem!
Max. 2 év korkülönbség (mind1 melyik fél idősebb)!
Azért 1 18 éves sráchoz képest 1 14 éves lány még bőven kislány!
Ez fordítva is így van!
Azt senki ne próbálja nekem bemagyarázni, hogy 1 14 éves (akár lány, akár fiú) van annyira érett mint a másik 18 éves! Mert ez f@szság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!