Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy 160cm-es lánynak 204cm-es barátja van?
Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 10:57
1/14 anonim válasza:
Nem gondolok semmit.
Csak nevetek.
2/14 anonim válasza:
Én sem szoktam semmire sem gondolni. Nem a magasságtól függ, hogy boldogok-e.
(más magánélete pedig egyébként sem tartozik rám)
4/14 anonim válasza:
Fújjj YETI! és szegény kislány. Ki kéne szabadítani a szörny karmai közül.
5/14 anonim válasza:
Most elképzeltem magamat(156 cm vagyok),meg egy kétméteres pasit.Tény,hogy furcsán nézne ki,de attól még szeretheti egymást két ember,hogy az egyik ilyen,a másik olyan adottságokkal rendelkezik.Egyébként sincs az ilyesmihez senkinek semmi köze.
6/14 anonim válasza:
Én 197 vagyok, volt bnöm 160... Az volt a legnagyobb poén, amikor ugy smároltunk utcán, hogy ő felállt egy padra :DDD Egyébként nem volt olyan para. Meg az volt még gáz, h nem birtam rácsapni a fenekére, csak ha egy kicsit lehajoltam.
7/14 anonim válasza:
Hát..Szerintem az már túl nagy magasságbeli különbség.
Kritérium nálam, hogy a pasi magasabb legyen, de ne ennyivel.
8/14 anonim válasza:
Semmit.
Én 164cm vagyok a párom meg 206cm. Szeretjük egymást és csak ez számít. Néha azon nevetnek, hogy ha beleülök az ölébe úgy is ő magasabb.
A barátomnak van egy csapattársa (kosarazik), aki 212cm és az ő barátnője 158cm.
Egy párkapcsolatban a szerelem számít, nem a magasság.
Nekünk is ki kellene próbálni, hogy felállok egy padra és úgy smárolunk.
10/14 anonim válasza:
szia. szerintem nem a magasság a lényeg. én 167cm vagyok és írtóra bukok a 190-2m-es pasikra. csak az a gáz, hogy soha nem ilyenekkel hoz össze a sors. sosem volt 180nál nagyobb pasim, de attol jol kijöttünk egymással mindig. az nagyon fasza én birom ha jo magas a papsi szoval ne aggodj:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!