Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, mennyi ideig kell békénhagyni egy csajt, akivel szakított a barátja 2 év együttlét után?
na, aki már a megismerkedés napján összetapad a pasival...
arra nem érdemes időt pazarolni
a csaj nem az a ribanc fajta, egyszerűen rá volt indulva az újonnan megismert srácra, aki meg nem ellenkezett...
gondolom azon az éjszakán sikerült elfelejteni az exét, de szerintem 1-2 hét nem elég ahhoz, hogy valaki kiheverjen egy 2 éves kapcsolatot, amiben vele szakítottak. az új srác meg nem akar ilyen pótlék lenni, mert vannak neki másik jelentkezői is...
Miért kell békén hagyni?
Hajts rá!
Ha szereted 1 percre se hagyd békén kedveskedj neki és mond el neki mennyire szereted engem ez levenne a lábamról.
Amúgy velem 9 hónappal ezelőtt szakított a barátom akibe őrülten szerelmes voltam de idővel elfelejtettem mert meg se próbálta újra kezdeni velem pedig én megkértem nem 1 szer de ő nem akarta így kivertem a fejemből nehezen, de sikerült én is nagyon szomorú vok ha rá gondolok de tom hogy találok egy pasit akit igazán szeretni fogok és ő is szeretni fog engem. Ne hagyd magára mert elfog felejteni!
Miért beszélsz önmagadról E.sz./3.sz.-ben? Szerintem normálisabban hangzana a mondandód ha rendesen adnád elő.
Amúgy a kérdésre annyit, hogy attól függ az exe milyen. Mert ha idegbeteg barom aki bele van esve a csajba még mindig, akkor nem árt ha tudsz verekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!