Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam! Ez azt jelenti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam! Ez azt jelenti hogy nem szeretem?

Figyelt kérdés
Nem régóta járunk, de én ugy éreztem idáig hogy nagyon szeretem (azelőtt is szerelmes voltam belé mielőtt elkezdtünk járni), de tegnap megcsaltam. 3x csókolóztam egy fiúval, de nem igazán érzek aziránt a srác iránt semmit! Bűntudatom van. Sokan azt mondják, hogy csak akkor tudod megcsalni a párod, ha nem szereted. Ez igaz?
2009. júl. 18. 15:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%
Én mondjuk elmondanám neki, annyira utálom az olyan válaszolókat, akik azt tanácsolják, hogy jaj, lépj túl rajta, és ne mondd el a párodnak. Remélem egyszer lesz részük ebben, biztos akkor is ezt fogják mondani, amikor a drágalátos párjuk sz*rrá alázza őket ezzel a fél világ előtt, illetve hülyét csinál belőlük. Ha már ilyen gerinctelen voltál, hogy fogadásból megcsaltad, neki is valld be, ehhez is legyen merszed...
2009. júl. 18. 16:49
 12/15 anonim ***** válasza:
86%
Undorító vagy már bocs. Akit szeretsz, azt nem alázod meg ennyire. Mégha csak szeretetből szereted akkor sem.
2009. júl. 18. 18:15
 13/15 A kérdező kommentje:

Elmondtam neki. Megbocsájtott, azt mondta hogy mivel csak 1 hete járunk nem csinál belőle nagy ügyet, kezdjük előről, de többet ne csináljam ezt! És nem is fogom, az biztos. Köszönöm a válaszokat! (Nem pontoztam le egyet sem)

És tarthatsz undorítónak, mert biztos te tökéletes vagy =)

És gondolom sosem hibázol...

2009. júl. 18. 20:04
 14/15 anonim ***** válasza:
81%
Annak is tartalak. Nem vagyok tökéletes, de én soha nem csalnám meg azt, aki állításom szerint szeretem, ilyenben nem hibázom. De ki hogyan... Engem aztán nem érdekel igazából, a te/ti dolgotok.
2009. júl. 19. 02:28
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

legközelebb írd le pontosan a dolgokat:

"Elmondtam neki. Megbocsájtott, azt mondta hogy mivel csak 1 hete járunk nem csinál belőle nagy ügyet, kezdjük elölről, de többet ne csináljam ezt! "

1 hét az nem idő. még én is elnézném neked. főleg hogy ennyi idő alatt, még a szándékaitok sem alakultak ki biztosan, tehát hogy tényleg összeillünk stb...

ehhez képest viszont, elég durva hogy ennyire megviselt a dolog. így nézve lehet jó kapcsolat kezdete is ez...

továbbá jó dolog hogy elmondtad neki ezzel csak erősebbé teheted(teszed) a kapcsolatotokat(valahogy jobban bíznék egy ilyen nőben, mint aki soha nem csinált semmi rosszat, vagyis hát véka alá söpri, mintha mi sem történt volna).

"(fogadásból azért nem sz**nék le senkit, meg amugy sem nagyon, de kössz a feltételezést)"

hát ezt azért írtam, mert van akit fogadásból erősen motiválhatóvá lehet tenni és ez nem múlik el(olyan mint a szenvedélybetegség).

de akkor bocsánatot kérek tőled és kívánok sok sikert a kapcsolatotokhoz.

2009. júl. 19. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!