Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam, de szeretem. Nem tudom, van-e jövőnk?
Egyszer úgyis kiderül minden. Mivel sűrűn jár hozzátok, elég nagy az esélye, hogy beláthatóbb időn belül derül ki. Jobban jársz, ha tőled tudja meg, minél hamarabb, aztán ha szakítani akar, akkor nem lopod az idejét, ha meg nem, akkor spongyát borítotok rá, és tovább léptek.
Én azt tanácsolom, mindenképp beszélj vele.
Nem szereted már, vagyis nem vagy bele szerelmes, csak a megszokás, az emlékek kötnek hozzá.
Meg nem akarsz neki fájdalmat okozni, hiszen kedveled, ismered, közben akaratlanul is rombolod a köztetek lévő lassan egyre nagyobb falat.
Csak szerintem így becsapni nem tisztességes!!!!
É abban a hitben van hogy minden rendben lesz, ha ő változtat, akkor minden rendben lesz, hisz benne van a hiba, igyekszel ráterelni a dolgot, csak hoyg ne a te lelkiismereteddel legyen gond!
holott te már rég mással álmodsz, szeretkezel, másra gerjedsz, és szerintem ami a legkegyetlenebb lesz neki: a legjobb haverjával kezdtél ki, így egyszerre két emberben fog csalódni!!!!
Ha van egy kis gerinc benned akkor elmondod neki az egészet, ne ő törje már magát azért hogy te jobban érezd magad a haverjával... vagy hagyd el, és hallgasd el a megcsalást, ne okozz nagyobb fájdalmat neki!
Falun szerintem nincs az a titok ami ne derülne ki, előbb vagy utóbb!!!! Ráadásul egymás szájába csináljátok, óhatatlan hogy egyszer egy pillantás, egy nem odaillő szó ne indítaná el a lavinát!
Én nem csinálnám tovább, képzeld magad a helyébe, neked ez hogy esne???
És ne feledd: Isten nem ver bottal! Minden tettednek lesz következménye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!