Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elengedjem életem szerelmét?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengedjem életem szerelmét? Nem bírom!

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírom elengeni a volt barátnőmet. Már sokszor próbáltam de nem szeretném. Jósoltak nekem kártyából és azt mondták, még lesz dolgom vele nem is oylan sokat kell rá várnom. Vissza fog jönni hozzám. Hát hogy ez mennyire hihető én nem tudom de egyelőre semmi jele. Van barátja és elég boldognak tűnik persze ismerem a srácot nagy májer elég jól kihasználja a csajokat. Viszont én komolyan gondoltam, hogy vele maradnék mindig. Ő is ezt a fogadta meg de mégis megszegte. Úgy volt, hogy együtt maradunk mindig. Mégis félre lépett és nem érzem, hogy hiányoznék neki csupán tetszik neki a külsőm azt annyi. De ez kevésa jóhoz szerintem. Mit kellene tennem? Várjak még hátha meggondolja magát? beszélő viszonyban vagyunk msn-en, ha írok neki válaszol beszélget velem, de ettől függetlenül semmi különös. Bár múltkor mondta, hogy de jó volt régen itt meg itt. És ott pont velem volt akkor. Meg felhoztam neki, hogy szeretem még azt a bizonyos zenét szoktam hallgatni erre azt írta "hát igen ez a mi közös kis zenénk" :) mosollygós szmájlival! Vélemény? Nem akarom elengedni tudom, hogy mi egymásnak vagyunk teremtve! Csak ő nem veszi észre! Lehet félre ismert vagy nem tudom...
2009. júl. 18. 14:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Tudod, valamit nem veszel észre.Ha megcsalt, akkor valami kevés volt neki, lelkileg, érzemileg, vagy testileg.Tarot kártyát vetettem ki rátok, szerintem is vissza tudnád szerezni őt, de kérlek előbb beszélj vele hallgasd meg mi a kifogása veled szemben és változtass rajta, amit lehet.Sok sikert.
2009. júl. 18. 15:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Te vagy a kártyás? Mik a jelek most? Tudnál megint kártyát vetni nekem? Gáz van mert egyre boldogabb a sráccal azóta még rosszabb a helyzetem!
2009. júl. 18. 15:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is kérek Mester!:D
2009. júl. 18. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!