Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Teljesen önbizalomhiányom van. (lent)
Figyelt kérdés
Nem tudom, jó helyre írtam-e, de borzasztóan zavar a saját létem.Maximálisan kiegyensúlyozott nem tudom megmondani, mikor voltam.Nem vagyok csunya, buta se vagyok, csóró se vagyok, barátaim is vannak... mégis, mintha valami törés történt volna, egyszerűen már semmi nem tetszik magamon, külsőleg se, belsőleg se. Nézem magam a tükörben, vagy sétálok az utcán, és közben egy hang állandóan szidalmaz, csunyákat mond, ilyenkor legszivesebbn felpofoztatnám magam valakivel. Úgy érzem, emiatt "nem tetszek senkinek" (azért tettem idézőjelbe, mert tetszeni tetszek, csak úgy érzem, senki nem akar komolyabban szeretni...de lehet, h már ez is az én kitalációm). Tudom, h elsősorban magammal kéne tisztáznom mi van, mi vagyok, ki vagyok, kibékülni magammal, és csak azután elfogadtatni magam másokkal. De nem megy. Sokszor nekiállok sírni. És a legszomorúbb, hogy nem vagyok tinédzser. Fiatal, huszonéves lány vagyok, akinek most kellene, hogy a legszebb éveit élje. Van munkám, nem élek a legjobban, de megy... Egyszerűen én még 15 éves koromban sem éreztem magam ilyen szerencsétlen esetlennek.. Mit tegyek? Hogy lehetne orvosolni ezt? Volt már valaki ilyen mélyponton? Tudtok valami házi terápiát rá?2009. júl. 18. 11:58
11/11 anonim válasza:
Szerintem menj el pszichológushoz, ő biztosan tud segíteni.Ne aggódj, valakinek még nálad is kevesebb az önbizalma, én az emberek szemébe sem merek nézni annyira kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!