Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Teljesen önbizalomhiányom van. (lent)
Én is valahogy így vagyok vele, csak én 17 éves vagyok.
De figyelj, ha tudod magadról, hogy nem vagyok csúnya, se buta, és még barátaid is vannak, akkor mi a baj?:(
Próbálj új emberekkel ismerkedni, bulizni, és majd csak találsz valakit.:) Ne törődj ezzel. Ha nem figyelsz rá, előbb-utóbb azt veszed észre, hogy már nincs is ez a hang.
Evvel én is így vagyok, de van barátom már 3 éve!Azt hittem csak én vagyok ilyen!Ez egyrészt rossz, másrészt viszont jó, hogy tudom nemcsak én szenvedek ettöl!:)Segíteni sajnos nem tudok, mert én is ebben a cipőben járok sajna!
19L
Nah nekem is hasonló gondjaim vannak. 18 éves lány vagyok úúú lassan 19. Szeretnék végre tisztában lenni önmagammal. Csak így jöhetek ki jól másokkal. Önmagunk megismerése viszont hosszú folyamat, ami nekem a gimis 6 év alatt nem sikerült, ugyanis az egy f*s volt. Úgyond ingerszegény környezet, kevés kommunikáció stb. Pedig én sem vagyok csúnya, jó tanuló voltam mindig (bár ezt én soha nem tudtam értékelni). A legfontosabb mégis az, hogy az ember tudja értékelni amije van. Gondolkoztam már rajta h kitöltetnék egy kérdőívet csak úgy azt utca emberével, hogy mi a véleménye rólam. Amúgy az már régen rossz, ha vkit ennyire érdekel a mások véleménye. Akinek 100 %-os az önbizalma, azt csak részben vagy egyáltalán nem befolyásolja az, hogy mások mit gondolnak róla. Szeretném elérni azt, hogy egy buliban lazán tudjak viselkedni, akkor is ha nem iszom, ne stresszeljem túl a dolgokat és legyek magabiztos. Mindig emlékeztetni kell magam rá, hogy az új emberek előtt mindig tiszta lappal indulok. Ha úgy adom elő (néha sikerül, ha igazán akarom), hogy teli vagyok önbizalommal, akkor úgy is fognak kezelni, és ettől magabiztos is leszek. Viszont még nagyon sok tennivalóm van. 1. lépés hogy lefodjak úgy igazán jóra, amit én magam látok jónak, mert más szerint most sincs az alakommal semmi baj. Nem tudom, hogy te a testalkatoddal hogy vagy, de mindenképp ajánlom, hogy vegyél 1 kondibérletet. Én már az elős pár alkalom után úgy éreztem, hogy magabiztosabb vagyok. Ráadásul endorfin is termelődik a mozgás hatására, ami kedélyjavító. Viszont kicsit úgy érzem, hogy engem igazán egy kapcsolat tenne helyre, ami igaz szerelemre épül. Voltak már barátaim, de egyik sem volt igazi szerelem, talán szeretet is alig.
A másik az, hogy a világ mindig úgy viselkedik velünk, ahogy mi állunk hozzá. Legyél nyitott, próbálj megismerni új emberek, akár neten is.. és találkozz velük "olyan tök mindegy alapon". Így jobban megismerheted önmagad, hogy h reagálsz bizonyos helyzetekben..stb.
Jah és mindenkinek mondom, hogy szedjen vitamint. Magnéziumot! Az jó a stresszre fáradtságra...
És ha igazán akarjuk, bármit erélhetünk. Ezt nem azért mondom, hogy nagy szavakkal dobálózzak, hanem tényleg így van...
Remélem segítettem vmit.
* lefogyjak
asszem már kicsit késő van... :D
Én is így vagyok ezzel. Megkérdezhetem, a korodat és a nemedet?
Ne értsd félre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!