Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most tetszem neki vagy epp...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tetszem neki vagy epp ellenkezoleg utal es bosszut akart allni?

Figyelt kérdés

Rendornokent dolgozom kulfoldon.Mivel kriminalisztikara szakosodtam inkabb beveteseken veszek resz a tobbiekkel, hozza kell tegyem imadom a munkam 23 eves lany letemre nagyon is megallom a helyem a sok ferfi kozt...mondjuk nagy becsben is vagyok tartva:).

Egyik nap azonban kozutiellenorzesre voltam beosztva egy tarsammal.Siekrult megallitanom egy biztonsagi ov nelkul joval a megengedett sebesseghatar folott szaguldo orultet.Raadasul a kocsijan az alufelnik sem voltak az eloirasnak megfeleloek.Kiszalt a kocsibol es hirtelen eszembe jutott hogy bizony mar maskor is elkaptam...jol emlekeztem a kocsijara, az elviselhetetlen modorara.Letamadott hogy na nehogy mar egy no buntesse ot meg megint, miert nem megyek inkabb shoppingolni a hozzam hasonlo cicababakkal egyutt.Ezzel nagyon felduhitett, utalom ha a ferfiak lenezik a noket, es nem tartjak oket megfelelonek a munkajukra.Raadasul buszke vagyok arra hogy nagyon is noies vagyoka ferfias munkamhoz kepest.SZoltam a tarsamnak hogy intezze el...erre latom hogy elengedte szo nelkul.Kerdezem miert?Erre elkezdi hogy nem tudtam-e hogy o a fonok fia aki szinten szakmabeli???Nagyon meglepodtem, az apja egy baratsagos kedves ember, szinte a lanyanak tekint es sokszor viccelodott hogy milyen jol illenek a fiahoz.Aztan...ra kb egy honapra tortent hogy egyutt lettunk beosztva, mentunk helyszinelni (utolag kiderul hogy a fonok intezte igy direkt), persze mikro meglattuk egymast mindketten...NA NEEE!!2 oras ut, veszekedes, ordibalas, beszologatasok, erre letert az utrol egy elhagyatott reszhez ertunk kiszallt a kocsibol es nekem esett.Olyat szexeltunk mint meg soha senkivel, iszonyatosan nagy vonzalom volt koztunk, szenvedely.Aztan visszaultunka kocsiba es egesz uton egymashoz sem szoltunk,elvegeztuk a munkank mintha mi sem tortent volna, meglepodtem mennyire okos, inteligens, es nagyon ert ahhoz amit csinal.Visszafele sem beszelgettunk tul sokat. Olyan hivatalos volt az egesz...aztan hagyott az irodamban egy kisebb osszeget, mellette egy cetlin: ez a gyorshajtasert!Nem volt vicces az egesz..hirtelen ugy ereztem mintha a szexert fizetett volna, es akkor most o bebizonyitotta hogy en csak egy gyenge no vagyok...Nem tudom, holnap megint egyutt utazunk ugyanoda...es nem tudom mire szamitsak, hogy viselkedjek vele, mit mondjak neki???Ha talalkozunk mindig melyen a szemembe nez, hozzam nem szol, de ugy megy el mellettem h muszaly hozzamernie.Mindketten fuggetlenek vagyunk, es ugy vettem eszre egyforman temperamentumosak.Nekem egyre inkabb bejon a stilusa es nem akarok csalodni, vagy altatni magam.MIt tegyek?Ugye nemcsak egy hasznalati targy voltam?Felek a holnaptol!!!

2009. júl. 18. 11:54
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Először is hagyatkozz a megérzéseidre,h szerinted kisülhet-e ebből valami jó. Aztán ha úgy döntöttél, h igen, akkor szerintem próbálj vmi kapcsolat szerűt kialakítani (Pl.: Beszélgessetek vmilyen közös érdeklődésről). Ha úgy gondolod, h vmi lehet abből, akkor próbáld úgy irányítanni a kapcsolatot, h az ne csak a testi dolgokról szóljon, és így te sem fogod majd rosszul érezni magad. Sok sikert!
2009. júl. 18. 12:07
 2/10 anonim ***** válasza:
74%

szia nagyon jó volt végigolvasni, olyan a történeted, mint amilyen a szerelmes regényekben.

szerintem!!!:

a pénzt , amit ott hagyott neked, azért hagyta, mert egyetértett azzal, hogy meg akartad bűntetni.

Igaz ott ellenkezett, de végül is belátta, hogy igazad van, és imponálni akart vele.

Ami megtörtént, az megtörtént, nem tudsz rajta változtatni, és nem is kell!

Holnap ne engedd, hogy leteperjen, igaz olvasva a történeted nehéz lesz. Ha holnap is hagyod magad, akkor nem fog komolyan venni.

Ha tudtok beszélgessetek, nem kell pont erről, persze ha ő is partner rá.

Ha akar tőled valamit, akkor előbb-utóbb lépni fog.

Csak vigyázz, hogy ne te kezdeményezz, mert egy ilyen habitusú ember nem biztos, hogy jónéven veszi. Jeleket küldhetsz felé, pl ne legyél elutasító.

Mennyi idő telt el azóta, hogy együtt voltatok? Ez nem mellékes, mert ha pl 1 hónap, és azóta sem keresett, vagy nyitott feléd, akkor kár a fáradtságot venni.

Az, hogy simogat, vagy néz, jelentheti azt is, hogy még 1-szer 2-szer együtt lesztek, és kész.

De semmiképp ne hagyd magad kihasználni.

2009. júl. 18. 12:12
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Hú de élénk fantáziád van. Külföldön nem lehetsz magyar rendörként a szabályok teljesen mások, és hiába végzed el az iskolát magyarországon azt külföldön is el kell végezned újból. Melyik országban vagy?
2009. júl. 18. 12:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Hat a valosag neha egeszen meseszeru...en sem tudok mit kezdeni az egesszel,egy hete tortent az egesz, es mostanabn sokat jar a munkahelyemre a kozos ugyun miatt, ezert talalkozunk tobbszor...mar arra is gondoltam hogy szolok a fonoknek kuldjon valaki mast a helyemre...:(
2009. júl. 18. 12:18
 5/10 A kérdező kommentje:
Teljesen jogos a kerdesed, en nem magyarorszagi vagyok. Felig magyar felig amerikai, de nem amerikaban elek.
2009. júl. 18. 12:20
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
2. válaszoló vagyok, majd írd meg, hogy hogyan alakult a kapcsolatotok, nagyon érdekel. Ha fél év múlva történik valami, azt is írd meg. NAgyon kíváncsi vagyok.
2009. júl. 18. 13:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Hat kepzeljetek el, nem jott velem....en akartam lemondani, en akartam hogy mas menjen helyettem es o megelozott.Annyira csalodott voltam reszben azt se tudtam mit gondoljak, a munkara is alig tudtam figyelni, este meg a fonok ma vacsorazni viszi az egesz csapatot, szulinapjat fogjuk unnepelni, valoszinuleg o is ott lesz..Annyi kerdes van bennem szerintetek letamadjam es szamonkerjek mindent?Vagy tegyek ugy mint eddig csendben hallgassak es torodjek bele hogy csak egy du.as erejeig voltam jo?
2009. júl. 20. 09:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne rendezz jelenetet, ne mászkálj utána, ne menj oda hozzá. Ha akar valamit, majd nyit... Lehet, hogy csak egy menet erejéig voltál jó, akkor törődj bele, de ne csapj hisztit mert az megalázó számodra... De lehet, hogy csak egy kis idő kell neki, mert nem tudja magában rendezni a dolgokat...

Mindenképpen várd meg, hogy ő lépjen. Ha nem cselekszik, az is egy jel számodra.

2009. júl. 20. 11:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek.
2009. júl. 20. 22:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Haláli az életed!De nem tudni mit akar.Vagycsak egy szexet akart vagy akarna többet is de nem mert lépni vagy miután odaadtad magad már nem tart nőnek?Elég bunko egy pasi egy nővel akkor tetszik neki!Főleg ha szekálja vagy csipkelődik.De irigyellek,hogy rendőr vagy és egy rendőrrel is történnek ilyesmik.Elég kemény kis csajszi lehetsz.én is lány vagyok és mindig felnézek az ilyen nőkre akiknek komoly a hivatásuk.
2009. júl. 21. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!