Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan rajtam kivűl aki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan rajtam kivűl aki a napokban vetett véget egy komoly kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
Én nagyon szenvedek,megnyugtató lenne kicsit ha nem lennék ezzel egyedűl...nekem 4 éves kapcsolatom ment tönkre..tegnap elött szakítottunk...hatalmas szerelem volt és az első!Nagyon fáj!
2009. júl. 18. 10:33
 1/8 A kérdező kommentje:
20/L
2009. júl. 18. 10:34
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sajnállak,mert bár én 23 vagyok és 4 éves kapcsolatom van,már a vőlegényem,de nem tudnám elképzelni az életem nélküle:-(

próbálj mindig valamit csinálni,foglald le magad,a közös dolgokat pedig sztem tett mélyen a fiók mélyére,smseket ne olvasgass,képeket ne nézz,mert még fájdalmasabb lesz:-(

Még egyszer sajnálom:-(

2009. júl. 18. 10:42
 3/8 A kérdező kommentje:
elhiszed,hogy én is?:'(
2009. júl. 18. 10:46
 4/8 anonim válasza:
hát én körülbelül egy honapja léptem ki egy három és fél éves kapcsolatbol!nagyon szerettem és vele akartam leélni az életemet,de megcsalt és összeroppantam!De nagyon sokat segítettek a barátnőim h mindig elfoglaltak, és kibeszélem magambol a fájdalmat,pedig nagyon érzékeny típus vok, de nem sírtam!sokat segít h keresem tovább az igazit;)!Ha van más könnyebb elfelejteni:TAPASZTALAT!
2009. júl. 18. 10:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most vagyok úgy,hogy vége:(

6/8 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül, nekem sem olyan rég ért véget egy komoly kapcsolatom. Mondjuk mi "csak" másfél évig voltunk együtt. De nekem is ő volt az első igazi Szerelmem.

21/L

7/8 anonim ***** válasza:
Miert mentetek szet?
2009. júl. 18. 12:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem is most lett vége nemrég, majdnem 4 év után. Ha van kedved megvitatni egy idegennel az ügyes bajos dolgokat ,írhatsz nekem (lehet nekem is jót tenne).

24/F

2009. júl. 19. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!