Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanád a barátnődnek ha ilyet mondana neked?
Mikor elmentem vécére, szépen átnézte a telefonomat, majd mikor talált benne egy "Zsuzsi" nevű telefonszámot, azzal várt, hogy magyarázzam meg neki. Zsuzsi a keresztanyám. Természetesen nem hitte el, majd azonnal hazament, de előtte a fejemhez vágta hogy "hát akkor b@sszad azt a ribancot, majd rájön hogy egy nagy nulla vagy az ágyban".
Fogalmam sincs hogy komolyan gondolta-e, nem veszi fel a telefont hogy megkérdezzem.
Ha nem komolyan mondana ilyet nektek a barátnőtök, megbocsátanátok neki? Én nagyon gondolkodok rajta hogy nem kellene, ígyis megfordult a fejemben az öngyilkosság...

Teljesen mind1.. A sok okostojás. Most miért ne kérhetné két mind a két oldalról a véleményeket? Nem tök8, hogy a barátnője írta-e ki vagy ő. Édes istenem a sok tini észlény.:(
Amúgy nem hinném hogy komolyan gondolta-e. Ilyenkor általában pontosan tudja az ember, hogy mivel lehet egy komoly mély sebet "vágni" azon akire épp dühös. A vérző oroszlán is hasonlóképp reagál, ha sarokba szorítják, márpedig ezt igen csak lehet annak tudni.
Még ha el is hitte akkor, nagyon nehéz félretenni a büszkeséget, egyből leküzdeni a hirtelen haragot és megalkudni, hogy igen, túlreagáltam egy idióta vagyok bocsi. Ez bármi egyszerűnek is tűnik, roppant mód nem az. Pláne abban a heves szituációban.
A másik eset, hogy nem hitt neked, akkor meg még inkább reális, hogy neked szegezett egy ilyen mondatot, hogy vérig sértsen vele, mivel még bele is hazudsz szerinte a szemébe.
Ilyenkor nincs jó megoldás. Nem lett volna jobb, ha azonnal felhívod neki a "Zsuzsi"-t.. Szóval ne is emészd magad emiatt. Idióta.
Nekem a facebookon 80-20 arányban oszlanak meg a fiúk és lányok. És napi rendszerességgel írnak nekem vagy 7en a lánykák közül. Nagy ügy. A telefonnal ugyan ez a helyzet. Nálam infarktust kapna? Mert én még csak azt sem tudnám mondani, hogy ennyi rokonom van. Pláne korombeliek többé kevésbé.
Szóval nincs jó megoldás. Hagyni főni a levében sem az, magyarázkodni sem az, várni, hogy megbékél.. Nos az sem túl jó.
Én írnék neki egy levelet, és felhívnám a figyelmét a botorságára, arra hogy semmi bizalommal nincs irántam, holott nem is adtam rá okot. Arra, hogy mennyire mocskos a szája és képes megbántani valakit ennyire, annak ellenére, hogy szereti elvileg, mert vele van.
És hogy azonnal el is rohan, esélyt sem hagyva a megbeszélésre. És erre nincs mentség. Szégyellje szépen magát.

Jól van, nyugodjál meg kérdező, nem linkeljük át a Te kérdésed a barátnődnek:)
Majd megtalálja magától...:):)
Ja, azt árulja már el nekem valaki, hogy az öngyilkosság mióta ilyen jó megoldás mindenre? Bár igaz, a mondás úgy szól, hogy csak attól erősödsz, ami nem öl meg....

Nyugodjál meg! A két kérdés annyira hasonló, a mondta is a sértődés is stb, h érthető ha azt hiszik, h itt kértek tanácsot a kapcsitokat illetően.
Azt se értem, h min kell ennyire felkapnia a barátnődnek a cukrot? És akk mi van ha van egy Zsuzsi a telefonodban? Nekem is van vagy 20 pasi a telómban mindegyikről tudom kicsoda. Főnökeim is ált férfiak és el kell érjenek, ha melóhelyre kell mennem mégis s szabadnapomon vagy valami.
Tessék megmondani a barátnődnek, hogy gondolkozzon mielőtt kérdez! Beszéljétek meg!
Ja látom, nincsenek törölve. Az olval moderátoraival azért elbeszélgetnék, ők biztos tudják hogy nem én írtam a másik kérdést, és nekik kéne megnézni, hogy egyáltalán nem egyforma a kettő. De ha lusták, akkor lusták, nem baj...
Utolsó előtti: köszönöm, kb egyetlen válasz amit normális hangnemben írtak. Látom 10 éven felüliek is látogatják az oldalt :D Mindegy, leszarom, ha találkozunk és nem enyhül, vagy mégegy ilyen lesz, szakítunk. Kész.
Utolsó: nem, nem nyugszok meg, azt a kérdést se én, sem a barátnőm nem írta ki. 9 millió ember van ebbe az istenverte országban, miért nem létezhet benne két külön pár, akikkel megesik ez? ennyire beszűkült látókörű KISGYEREKEKKEL tudom hogy szégyen foglalkozni, de sajnos ideges tipus vagyok...

Hehe. Még egy kicsit heccelném a kérdezőt:
a másik kérdésnél, amit ide linkeltünk, és szerintünk a barátnőd tette fel, amióta itt van kérdező válasza, ott nincs:) még azt sem tudjuk a másik esetben, hogy mi is volt a beszólás kiváltó oka.
De, lehet, hogy csak arról van szó, hogy kíváncsi vagy mind a két irányból, hogy mit mondanánk egy pasinak a szitura, meg egy csajnak. Hát, én ugyanazt mondom, oda már leírtam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!