Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanád a barátnődnek ha ilyet mondana neked?
Mikor elmentem vécére, szépen átnézte a telefonomat, majd mikor talált benne egy "Zsuzsi" nevű telefonszámot, azzal várt, hogy magyarázzam meg neki. Zsuzsi a keresztanyám. Természetesen nem hitte el, majd azonnal hazament, de előtte a fejemhez vágta hogy "hát akkor b@sszad azt a ribancot, majd rájön hogy egy nagy nulla vagy az ágyban".
Fogalmam sincs hogy komolyan gondolta-e, nem veszi fel a telefont hogy megkérdezzem.
Ha nem komolyan mondana ilyet nektek a barátnőtök, megbocsátanátok neki? Én nagyon gondolkodok rajta hogy nem kellene, ígyis megfordult a fejemben az öngyilkosság...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
előbb tette fel a barátnőd a kérdést :D

Na most, vagy kamuztok mind a ketten, vagy a barátnőd ugyanezt megkérdezte a másik oldalról.
beszéljétek már meg.
nem szép, amit mondott neked, de ő kezdte - mi a tökömet nyúlkál a telefonodban.
Eléggé olyan a szaga a történetnek, hogy azzal kezdődött a másik visszaütött...

Kedves kérdező.
A két sztori teljesen egyforma. Az, hogy a vita hevében elhangzottakat nem sikerült szó szerint visszaadni, nem jelenti, hogy más lenne.
De, akkor olvasd el az ottani válaszokat.
Ha nem tetszik a válasz, nem kell kérdezni.
És elég rég voltam 10 éves... (sajnos.)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!