Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsátanád a barátnődnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátanád a barátnődnek ha ilyet mondana neked?

Figyelt kérdés

Mikor elmentem vécére, szépen átnézte a telefonomat, majd mikor talált benne egy "Zsuzsi" nevű telefonszámot, azzal várt, hogy magyarázzam meg neki. Zsuzsi a keresztanyám. Természetesen nem hitte el, majd azonnal hazament, de előtte a fejemhez vágta hogy "hát akkor b@sszad azt a ribancot, majd rájön hogy egy nagy nulla vagy az ágyban".

Fogalmam sincs hogy komolyan gondolta-e, nem veszi fel a telefont hogy megkérdezzem.

Ha nem komolyan mondana ilyet nektek a barátnőtök, megbocsátanátok neki? Én nagyon gondolkodok rajta hogy nem kellene, ígyis megfordult a fejemben az öngyilkosság...

2012. aug. 1. 17:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

előbb tette fel a barátnőd a kérdést :D

2012. aug. 1. 17:31
 2/19 okoska31 ***** válasza:
100%

Na most, vagy kamuztok mind a ketten, vagy a barátnőd ugyanezt megkérdezte a másik oldalról.

beszéljétek már meg.

nem szép, amit mondott neked, de ő kezdte - mi a tökömet nyúlkál a telefonodban.

Eléggé olyan a szaga a történetnek, hogy azzal kezdődött a másik visszaütött...

2012. aug. 1. 17:32
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
összeilletek..komolyan 2 idióta egyből a gyakorira jön fel kérdést írni
 4/19 anonim válasza:
100%
Épp akartam is linkelni...
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
mekkora fake..ha vártál volna 2 hónapot is, feltűnt volna h egy és ugyanaz a személy tette fel mind2 kérdést
2012. aug. 1. 17:33
 6/19 anonim ***** válasza:
2012. aug. 1. 17:33
 7/19 anonim ***** válasza:
ez vicces. amőgy macskát sz*rni effektus...ha érted mire gondook :D már csak a titkos telóátnézés miatt. is. BIZALOM NÉLKÜL SEMMILYEN KAPCSOLATNAK SEMMI ÉRTELME NINCS
2012. aug. 1. 17:34
 8/19 anonim ***** válasza:
hát ne haragudj de én úgy alárúgtam volna, inkább hagyjuk, tudod ki járna az ilyennel
2012. aug. 1. 17:37
 9/19 okoska31 ***** válasza:
100%

Kedves kérdező.

A két sztori teljesen egyforma. Az, hogy a vita hevében elhangzottakat nem sikerült szó szerint visszaadni, nem jelenti, hogy más lenne.

De, akkor olvasd el az ottani válaszokat.

Ha nem tetszik a válasz, nem kell kérdezni.

És elég rég voltam 10 éves... (sajnos.)

2012. aug. 1. 17:39
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
meg anyázni. paraszt. ráadásul megmondtuk mit tegyél...
2012. aug. 1. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!