Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdeményezzek még?
Van egy lány facen szoktunk beszélni(mindig én írok rá),de akkor jókat beszélünk.Viszont sokat van fent,de sose ír rám.Pedig amikor falunapon összefutottunk akkor váltottunk pár szót.Úgy érzem,hogy csak én szeretnék kapcsolatot, Ő MAX. barátként tekint rám szerintem.
Ötletek?
Hívd el randira, de ne így, csak ebédelni vagy filmetnézni kettesben, és akkor majd kiderül. Figyeld a reakcióit, de óvatosan, csak a periférikus látásodból! :D
15/F
első kommentelő vagyok:D
hát igen, csak az segíthet xD
képzeld el, hogy akkora gyökér voltam, hogy amikor a volt csajom beszélt, mielőtt még együtt voltunk, folyamatosan a száját figyeltem, hogy elég higénikus-e hogy megcsókolhassam xD hát mostanában kiderült, hogy ő is észrevette, amikor néztem a száját folyton, csak nem tudta, miért :'D xD (am elmondtam neki és röhögtünk :D )
xDDDDDDDDDDDDD elég higénikus-e
xDDDDDDDDDD
am..az volt? xDDDDDDDDDD
mxxx-nek mondom :D
hát b@szki xD nem akartam egy olyan lánnyal csókolózni életemben először, akinek igénytelen a szájhigiénája xD nem? xD sokkal jobb egy olyan csaj aki szép ápolt, szépek a fogai, mentolos lehllet stb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!