Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már három hónapja tetszik egy fiú, de lassan jutok vele egyről a kettőre, hogy kezdeményezzek ilyen helyzetben?
Ő jóval idősebb nálam, én 17 éves vagyok, ő meg 22. Viszont a haverjai mind fiatalabbak nála, hetente egyszer találkozok ezzel a fiúval a pénteki bulikban, lassan, de biztosan elkezdtem felé közeledni, most már lehet vele beszélgetni. Lehet, hogy ez így nem tűnik nagy számnak, de nagyon visszahúzódó típus, ha lányokról van szó. 22 évesen nem volt még barátnője, eddig csak egy lánnyal szűrte össze a levet, de nem meleg!
Nem tudom, hogy bejövök-e neki, mert néha olyan semlegesen viselkedik velem aztán meg mosolyog, meg keresi a társaságom. De nem bírom tovább, türelmetlen vagyok, tisztázni akarom, hogy nagyon szimpatikus nekem. Gondoltam arra, hogy a közös barátunkat megkérem, hogy beszélgessen el vele rólam és mondja, hogy én tovább is tudnék gondolkodni kettőnkről. Lehet ez gyerekes, de tényleg olyan kis nyuszinak tűnik, félek, hogy megijedne tőlem. :) Szerintetek mit tegyek?
Hat en is ilyen tipus vagyok, de akarmilyen felenk valaki, ugyis kell neki baratno.Nem letezik hogy nem szeretne baratnot, foleg ekkora korban.Ha nem kell neki baratno akkor meleg...
Kozos baratrol nem tudom mit mondjak, szerintem hivd el h nem jossz el pl: parkba beszelgetni v valami ilyesmi, es ha igent mond , akkor jo.Ott beszelgethettek, egyre tobbszor talalkozot szervezhetsz vele es ha van valami eselyed nalaignt mond.Legy vee szimpatikus, tasaogjatok, talaljatok meg a kozos hangot.Innen mar ido kerdese. Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!