Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vitassuk meg! Minden pasi egyforma és előbb utóbb csak megcsalna? (többi lent)
Egyik ismerősömet megcsalta a barátja, pedig már gyerekük is van bla bla nem is ez a lényeg... Ha 1 pasi fiatal,muszáj neki minden nap más lyukat keresnie? 1 pasi erre csak azt mondta, hogy bennük van "az ősi ösztön, a génátörökítés minél több helyre..." ha 20 éves 1 pasi, már nem is lehet komoly kapcsolata mert megunja a csaját és neki mindig az újdonság kell? Akkor bizalom ide vagy oda ez hogy működik? Örökös félelemben kell élnünk mert megun és mindig más csajt keres?
Egyszer sajnos megcsaltak és ez a bizalom dologgal hadilábon állok a pasik terén, a mostani páromba próbálok megbízni, de mindig van bennem 1 kis gyanú,tudom, hogy ez nem normális, de valljátok be, nem alaptalan a félelmem...
Bocsi ha hosszú lett és várom pasik és csajok véleményét is, tudom, a csajok se különbek, de a pasik terén jellemzőbb a félrelépés. Fiúk miért jó ez? Kort is írjatok, köszi!
20/l
Nekem van egy ismerősöm aki azt mondta ( ő egy nő ):Minden pasi egyforma szemét, csak más a nevük!
Egy másik ismerősöm, aki férfi pedig ezt : A férfiaknál a hűség nem tett, hanem tétlenség.....
Ez a genetikailag kódolt megcsalás dolog baromság. Olyan pasik találták ki akiknek nincs más mentségük a hűtlenségre. Szánalmasok. Ha szeret nem csal meg, ennyi. Megcsalást nem tudnék megbocsátani, és tudjátok miért?! Mert tudom hogyha egy nő lép félre a kapcsolatban akkor a pasija kapásból dobja mert ku**va. Fordítva persze más a helyzet, nekik ez genetika, na menjenek a büdös francba. Én lány vagyok azért írtam pasikra viszonyítva, de ismerek pár lányt akik hasonlóképpen nem képesek normális párkapcsolatot élni.
21/L
Ezt most ha nem haragszol, mint férfi, kikérem magamnak. :D Nem mindenki olyan ahogyan te leírtad. :) Amúgy meg nem gondolkoztál azon, hogy meg kéne nézni a dolog másik oldalát? Egy férfi akkor lép félre, ha valamit nem kap meg otthon, vagy ha az asszonynak elkezdenek hülye dolgai lenni, és le kell vezetnie a gőzt.
Én nem ismerem a feleséget, de általános általuk elkövetett hiba, hogy a gyerek után elkezdenek prűdek lenni, és már nem ugyanolyan velük (nem csak a szex!) mint azelőtt.
Szia!
Nos én is férjnél vagyok.. De soha, egyetlen percre sem jutott eszembe, hogy úr isten.. biztos megcsal.. És akkor? Mi van.. Szeretem, jól megvagyunk. Nem hiszem, hogy megtörtén, mert nem olyan tipus.. de ki tudja, milyen alkalma adódott.. Most ezen nem fogom idegelni magam az biztos.. Minél többet gondolkodsz rajta, annál rosszabb lesz a kpacsolatod vele..
Mondjuk én ebben nagyon lazának tartom magam..
Barátnőm is azt mondja, ha valakiről el tuja képzelni, hát rólam tuti, hogy nyitott házasságban éljen.
Jajj, most biztos gondoljátok, hogy milyen buta így, meg úgy.. De mindenki más.. Persze azt is gondoljátok, hogy csak írja, és nem is így gondolja.. Nos, mindenkinek szive joga másként megítélni amit írtam.. De én akkor is így gondolom.. Tudjátok mit mondok? Mi van akkor, ha a párotok 15 év mulva mondja azt, hogy neki elég, és addig meg teljesen hű voltál hozzá, pedig... Na, akkor már verheted a fejed a falba.. :) (Bocsi a megfogalmazásért..) De remélem érted mit akarok én itt mondani..
Szóval.. én is szeretem a férjem, úgy mint bárki más, de... élni is kell.. :)
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!