Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vitassuk meg! Minden pasi egyforma és előbb utóbb csak megcsalna? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egyik ismerősömet megcsalta a barátja, pedig már gyerekük is van bla bla nem is ez a lényeg... Ha 1 pasi fiatal,muszáj neki minden nap más lyukat keresnie? 1 pasi erre csak azt mondta, hogy bennük van "az ősi ösztön, a génátörökítés minél több helyre..." ha 20 éves 1 pasi, már nem is lehet komoly kapcsolata mert megunja a csaját és neki mindig az újdonság kell? Akkor bizalom ide vagy oda ez hogy működik? Örökös félelemben kell élnünk mert megun és mindig más csajt keres?

Egyszer sajnos megcsaltak és ez a bizalom dologgal hadilábon állok a pasik terén, a mostani páromba próbálok megbízni, de mindig van bennem 1 kis gyanú,tudom, hogy ez nem normális, de valljátok be, nem alaptalan a félelmem...

Bocsi ha hosszú lett és várom pasik és csajok véleményét is, tudom, a csajok se különbek, de a pasik terén jellemzőbb a félrelépés. Fiúk miért jó ez? Kort is írjatok, köszi!

20/l

2009. júl. 17. 22:36
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
90%
a véleményem az hogy mindent meg kell tenni azért hogy a párod ne lépjen félre.A férfiak érzékeny szívűek és roppant büszkék.Akik ha nem kapják meg a törődést és a TISZTELETET akkor hajlamosak kancsintani másfelé.NA meg ha lebecsülöd egy kicsit is....na ezeket betartva nagyobb az esély hogy nem csal meg.JA és mégvalami.A megcsalások 80 százaléka akkor jön amikor elmúlik a lángolás.szóval ha érzed hogy múlik akkor lépni kell.Egy összebújós hétvége,egy sexi ruci vagy egy gyertyafényes vacsora,randi....sokat segíthet.
2009. júl. 21. 15:51
 22/39 anonim ***** válasza:
52%
Persze, hogy tudnak uralkodni a férfiak magukon, de milyen árat fizetnek ezért? A lemondás... de ezt egy nő soha nem fogja megérteni. Természetesen van az éremnek egy másik oldala is. Mert ha nem teszi meg, kap is cserébe. És ha kiderül a kaland -ami az esetek nagy részében így van -akkor azért az nem kellemes.. ennek ellenére a férfiak mindig újra és újra megteszik. F28
2009. júl. 21. 16:33
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

A férfi haverjaimmal lefolytatott őszinte beszélgetéseim alapján meg a megcsalt nők nem hibáztak semmit... Sok félrelépő férfival beszélgettem már, de egy se mondott egy rossz szót se a barátnőre/feleségre.

Még egy statisztika: a megcsalt feleségek általában olyan típusok, akikkel a férjük sikeresen elfogadtatja a háziszolga szerepét. Majd elhánytam magam a haverom viselkedésén, amikor megtudtam, hogy csalja a barátnőjét, aki jóhogy már nem hajbókolt előtte, a konyhában előre megírva a naponta 3 fogásos heti menü, stb. stb. Lesznek, akik lepontoznak, de azt üzenem a nőknek, vívják ki maguknak a tiszteletet, ne legyenek házicselédek, mert az sem garancia semmire, sőt... Sokkal kiegyensúlyozottabbnak látom az olyan kapcsolatokat, ahol nem természetes, hogy mindent a nő csinál otthon. Vagy azokat, ahol esetleg a nő csinál ugyan sok mindent, de szívesen teszi, mert olyan típus, és a pasi meg értékeli, otthon van, neki is fontos a család, segít, stb.

A megcsalás amúgy típus kérdése, mert olyanokat is ismerek - a másik véglet -, akikkel meg tényleg nem bánik jól a barátnő, nem szereti, köztudottan megcsalja, stb. és mégis vele maradnak.

2009. júl. 21. 16:34
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
ez tök egyszerű. kétféle pasi van: a hűséges aki sehol semmilyen körülmények közt nem csalna meg és a nem hűséges aki előbb-utóbb megcsal, még akkor is, ha te vagy maga a megtestesült tökély. ez genetikailag kódolt.
2009. júl. 21. 16:55
 25/39 anonim ***** válasza:
89%
28F... Mért azt hiszed a nők nem vágynak néha másra egy hosszú házasság alatt?? Azt hiszed, csak a férfiaknak olyan "hű de nagyon rossz" türtőztetni magukat? Mert ők a férfiak? Hát persze, csak is...
2009. júl. 21. 16:58
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is beallitottsag kerdese, vannak olyan pasik akik evtizedekig eleldegelnek a parjuk mellett,meg annak ellenre is,ha boldogtalanok es ugyanigy van a noknel is,viszont vannak,akiket hajt a vadaszoszton. Engem mar csaltak,meg megpedig olyan vki akit akkor nagyon szerettem megpedig egy nagyon gaz novel,a fene tudja,h miert. Sok esetben olyanokrol dertul ki a hutlenseg,akikrol az eletbe nem gondolnad...
2009. júl. 21. 17:01
 27/39 anonim ***** válasza:
90%
Nemcsak a pasik csalnak ám, a csajok is ugyanolyan kis dögök tudnak lenni. Az ismerőseim között is több olyan van, h a csaj nézegetett félre, és nem a srác.Szóval hülyeség csak a pasikra fogni.
2009. júl. 21. 17:37
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem mindenki ilyen.Én soha nem csalnám meg a barátnőmet!Nekem ő minden nőnél többet ér!Velem ugyan ezt tették a nők, 7 év házasság után derült ki hogy fűvel fával megcsal.A kisfiamat azóta én nevelem!5 év kellett ahhoz hogy újra megtaláljam akit szeretek!Ezért nem rontanám el a dolgot!Mit ér egy egy éjszakás kaland, ha elvesztem életem értelmét???

2009. júl. 21. 17:47
 29/39 anonim ***** válasza:

Mit lehet ezen megvitatni?

Gyarló faj vagyunk, és szerintem emeletes ökörség, hogy a férfiakra jellemzőbb a megcsalás. A nőkre ugyanannyira jellemző, csak sokan nem ismerik be, vagy azokat nem tudjuk meg, nem hallunk róluk. De azért igen kiváncsi lennék, ha hőn imádott sztárnarancs pózere ott állna előtte egy szál f*szban. Nem adnák 20 mp-t, és tocsogna a bugyija. Ennyit erről.

A férfiakból tényleg hiányzik a kötődés, hűség. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy félni kell... Aki szeret, nem csal. Amúgy is elég fiatal vagy még, szóval szerintem egy-két elrontott kapcsolat ne szegje kedved. Vannak nagyon normális fiúk a világon, csak azokat nem discóban, klubbokban, kocsmákban találod.:)

-ReapeR-23/F

2009. júl. 21. 18:01
 30/39 anonim ***** válasza:

- Alex nevű hozzászóló: csak nem egy DSP rajongóhoz van szerencsém?:D

Ugyanis a leírt szöveged a DSP- 10-10 című száma:)

-ReapeR-23/F

2009. júl. 21. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!