Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vitassuk meg! Minden pasi egyforma és előbb utóbb csak megcsalna? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egyik ismerősömet megcsalta a barátja, pedig már gyerekük is van bla bla nem is ez a lényeg... Ha 1 pasi fiatal,muszáj neki minden nap más lyukat keresnie? 1 pasi erre csak azt mondta, hogy bennük van "az ősi ösztön, a génátörökítés minél több helyre..." ha 20 éves 1 pasi, már nem is lehet komoly kapcsolata mert megunja a csaját és neki mindig az újdonság kell? Akkor bizalom ide vagy oda ez hogy működik? Örökös félelemben kell élnünk mert megun és mindig más csajt keres?

Egyszer sajnos megcsaltak és ez a bizalom dologgal hadilábon állok a pasik terén, a mostani páromba próbálok megbízni, de mindig van bennem 1 kis gyanú,tudom, hogy ez nem normális, de valljátok be, nem alaptalan a félelmem...

Bocsi ha hosszú lett és várom pasik és csajok véleményét is, tudom, a csajok se különbek, de a pasik terén jellemzőbb a félrelépés. Fiúk miért jó ez? Kort is írjatok, köszi!

20/l

2009. júl. 17. 22:36
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
92%
Utolsónak: hát érdekes egy hozzáállás, és akkor finoman fogalmaztam... Azért kiváncsi lennék, mit élnétek át, ha tudnátok, hogy épp mással kettyint a párotok. Érzelemmel vagy érzelem nélkül, tök mindegy, különben is, ki tudja azt megmondani?
2009. júl. 19. 20:16
 12/39 A kérdező kommentje:
hát én semmit se tudnék megbocsájtani, akármennyire is szeretem, nagyon fájna... ha szeret akkor nem csal meg, ennyi...
2009. júl. 19. 23:36
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
2009. júl. 20. 01:56
 14/39 anonim válasza:
92%
16 éves vagyok és 10 hónapos kapcsolatomnak most vetett véget a bnőm (feltételezem más miatt) pedig én kifejezetten úgy éreztem mint ha egy pingvin lennék, egy párt válszta egy életre. Volt mikor a kapcsolat alatt meg próbáltam szinglinek viselkedni de egyszerűen más lányok nem tudtak izgatni. De bnőm bármit is tett megbocsájtottam és mindig elérhetpő voltam ha szüksége volt valamire. Nem csak a pasik lehetnek hűtlenek...(sajnos)
2009. júl. 21. 14:19
 15/39 anonim ***** válasza:
92%
van ilyen is, meg olyan is. aki igazan szeret vkit, az nem csalja meg a párját, " ősi ösztön " ide, vagy oda.
2009. júl. 21. 14:35
 16/39 anonim ***** válasza:
36%

10 ezerből 5-öt tuti hogy piára költessz

Aztán 7-et nőre kéne még 2 hogy törlessz

De 10 csajból minimum 6 egyszer megcsal

3 hűséges marad 1-ről kiderül hogy nem csaj

- Alex

2009. júl. 21. 14:49
 17/39 anonim ***** válasza:
61%
Egy férfi lehet hűséges, de csak úgy, hogy folyamatosan harcban áll önmagával annak érdekében, hogy ne lépjen félre. Ebből következik, hogy lemond bizonyos dolgokról, amitől viszont hiányérzete lesz. És ez nem szerelem, hanem hülyeség. Ez nem a mostani fiatalok/férfiak sajátossága, ez mindig is így volt, és szerintem így is lesz. (Számos népdal is utal erre, hogy ez már bizony így volt, és arra tanítottak, hogy szemet kell hunyni e felett, mert a férfi az férfi...) F27
2009. júl. 21. 14:54
 18/39 anonim ***** válasza:
81%

Én sem csalnám meg sosem a barátnőmet :D Maximum csak a pasimat :P:P:P

16/F

2009. júl. 21. 15:03
 19/39 SzSzili ***** válasza:
75%

22 vagyok. Most úgy érzem hogy sosem csalnám meg a barátnőm. De ahogy olvasom szinte elkerülhetetlen hogy a következő 50 éven belül egyszer se evezzek más vizek felé. Elég lehangoló tudni a jövőm. Mit csináljak ellene? Szakítsak a szerelmemmel hogy megvédjem a csalódástól? Aztán kievezek egy lakatlan szigetre és remeteként fogok élni.

Szánalmas hogy ilyenek vagyunk.

2009. júl. 21. 15:24
 20/39 anonim ***** válasza:
91%

Kedves Előző hozzászóló!

Ha nem akarod nem kell megcsalnod a párod, még akár 50 év múlva sem. Csak oda kell figyelni egymásra, megadni a kellő tiszteletet, szeretetet. Amúgy meg szerintem mindenki tud magán uralkodni, főleg az IGAZ FÉRFIAK.

2009. júl. 21. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!