Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A csajom 18 éves és nem tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajom 18 éves és nem tud főzni az gáz?

Figyelt kérdés
Vidéki srác vagyok, nekem azért elég fontos lenne hogy néhanapján meglepjen valami finom étellel. Már több mint 2 hónapja együtt vagyunk, de kiderült hogy egyáltalán nem tud főzni, és elég erősen elgondolkoztam azon hogy szakítsak vele emiatt. Fiúk, ti megtennétek a helyemben? Hölgyek mi a véleményetek az ilyen lányokról?
2012. júl. 31. 21:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

az én párom türelmes volt szerencsére, de azért igyekeztem hamar megtanulni..szerintem az alapokat jó,ha el tudja készíteni az ember leánya.. amikor összekerültünk,nem mondom,hogy elkápráztattam,de mindig tudtam elé rakni valamit,és volt olyan,hogy együtt készítettük el..mostmár minden oké. vagy ajánld fel,hogy főzzetek együtt vagy légy türelmes,hátha elkezdi magától.

26/L

2012. júl. 31. 22:02
 12/16 tomaszcool ***** válasza:
49%
Az én párom hála istennek tud és szeret is főzni, még nem lakunk együtt de hétvégente ha olyanja van nekiáll és csinálja. Mivel a jövőre nézve nem túl jó folyton rendelgetni meg eljárni kajáldákba enni, így valóban nem árt ha tud valaki a konyhában mit kezdeni magával. Ez nem hiszem, hogy indok arra hogy szakíts vele, de ha nagyon zavar akkor kérd meg, hogy kezdjen el főzőcskézni, persze nem árthat ha te is ott vagy és segítesz neki és biztatod. Ha egyáltalán nem akar változtatni akkor a későbbiekben vagy kényszerből/muszáj alapon fogja majd elkezdeni, vagy sehogy.
2012. júl. 31. 22:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

#7: 27 évesen, 3 gyerek anyukájaként meg illene megtanulni helyesen írni, nem gondolod?

Le lehet nézni, hogy 17 évesen még nem tudok főzni, de azért az is sokat elárul az emberről, hogy hogy írja a 'lesz' szót:)

2012. júl. 31. 22:03
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki eddig írt! Ahogy látom sokan így gondolkodnak mint én, ennek örülök, biztos vagyok benne hogy segítetek nekem valami jó megoldást találni. Az együtt főzés nagyon jól hangzik, csak sajnos nem nagyon van rá lehetőség, én ugyanis már dolgozom, minden nap reggel 5-től este hétig, és olyankor ha nem haza megyek hanem hozzá akkor azért már nagyon fáradt szoktam lenni, főleg azért mert még fel is kell olyankor bicikliznem hozzá. (Két faluval arréb lakik, autónk pedig nincsen sajnos.) Ezért is örülnék ha néha meglepne, már jópárszor említettem ezt így finoman neki, igazából nem szoktunk éhezni mert a munkahelyemről tudok általában elhozni kaját, dehát csak jó lenne ha ő is csinálna néha valami finomat... :-)
2012. júl. 31. 22:14
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Előre bocsánatot kérek az érzékenyebb hölgyektől.

Az én sztorim: volt egy eszméletlenül dögös csajom, aki nemcsak főzni nem tudott(bár egyszer akart tojást főzni, de bizonytalan volt és megkérdezett: "ugye először MEGFŐZÖM A VIZET, aztán teszem bele a tojást?"), de a mosógépet és a porszívót sem ismerte, viszont iszonyat jó dolgokat művelt velem az ágyban, így eleinte nem is zavart. Aranyos kis tündérke volt amúgy, de mikor már komolyra fordult volna a dolog, és ő továbbra sem nagyon akart főzéssel, stb bíbelődni, be kellett, hogy lássam, hogy nem egy feleségnek való a csaj.

Azután volt egy szintén cicamica barátnőm, ő előre közölte, hogy a konyhába még csak belépni sem hajlandó. Akkor már alapból komoly kapcsolatot kerestem pedig, de az a francos szex megint félrevitt. Fél évig bírtam.

Harmadiknak részegen felszedtem egy tök átlagos vidéki csajszit és reggel épp azon agyaltam, hogy fogom majd levakarni, mit kellene kamuznom, erre ágyba hozta a reggelit. Ma ő a feleségem.

Tudom, ma az a világ van, hogy nincsenek annyira elkülönült szerepek, így férfi is főzhet (én is tudok), nő is szerelhet autót vagy akármi, de a szeretteinkről gondoskodás a táplálással kezdődik. Szerintem.

2012. júl. 31. 22:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Szóval igaz a mondás, hogy a férfit a hasán keresztül lehet megfogni. Elhiszem, hogy jól esett a vidéki lány figyelmessége.
2012. júl. 31. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!