Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom 18 éves és nem tud főzni az gáz?

Szerintem ez elég nagy hiányosság! Egy nő/csaj/lány tudjon főzni!
16/L

Én sem tudok főzni, 17 éves vagyok. Szeretnék megtanulni, csak vagy nincs időm, vagy nincs pénzünk rá, vagy anyukám siet, és nem akar rám figyelni.
A barátomat nem zavarja, majd ha együtt élünk megtanulok, mert amúgy szerintem imádnék főzni.
És te cserébe mivel lepnéd meg néha napján? Lenyírnád náluk a füvet?:)

hát gáznak gáz, de az is, hogy emiatt dobnád, ahelyett hogy esetleg főzőcskéznétek néha együtt, előbb- utóbb belejönne, nem nagy kunsz (mondja ezt egy szakács ;):D)
jah, hog yte se tudsz főzni, nah akkor ez a gáz:D

"elég erősen elgondolkoztam azon hogy szakítsak vele emiatt"
Te vagy a gáz.
Te esetleg tudsz főzni? Ha igen, esetleg főzzetek együtt, kellemes időtöltés is lehet!
Lány létemre én sem tudtam 18 évesen, még most 21 évesen sem rendesen, és? Majd ha lesz egy normális pasim annak összekapom magam, de annak mégjobban örülnék, ha olykor együtt is főznénk ezt-azt akár, közben én is mégjobban megtanulnék. :)
Kicsit hímsoviniszta ez a felfogás, hogy ha a csajom nem tud főzni rám, akkor kidobom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!