Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A csajom 18 éves és nem tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajom 18 éves és nem tud főzni az gáz?

Figyelt kérdés
Vidéki srác vagyok, nekem azért elég fontos lenne hogy néhanapján meglepjen valami finom étellel. Már több mint 2 hónapja együtt vagyunk, de kiderült hogy egyáltalán nem tud főzni, és elég erősen elgondolkoztam azon hogy szakítsak vele emiatt. Fiúk, ti megtennétek a helyemben? Hölgyek mi a véleményetek az ilyen lányokról?
2012. júl. 31. 21:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
nekem nem gáz, a te csajod
2012. júl. 31. 21:55
 2/16 anonim ***** válasza:
inkább főzőcskézzetek együtt.
2012. júl. 31. 21:58
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudok főzni semmit. Sosem voltam ráutalva. Attól még ugyanúgy tudom szeretni és kényeztetni a barátomat. Arról nem is beszélve, hogy a kedvéért néha azért beállnék a konyhapult mögé. Ha emiatt elhagyod, csak gratulálni tudok -.-" de pl. rávezetheted finoman, hogy neked fontos, hogy házias legyen. Ki tudja, lehet a kedvedért megtanul főzni egy-két finom fogást :)
 4/16 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem ez elég nagy hiányosság! Egy nő/csaj/lány tudjon főzni!

16/L

5/16 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudok főzni, 17 éves vagyok. Szeretnék megtanulni, csak vagy nincs időm, vagy nincs pénzünk rá, vagy anyukám siet, és nem akar rám figyelni.

A barátomat nem zavarja, majd ha együtt élünk megtanulok, mert amúgy szerintem imádnék főzni.

És te cserébe mivel lepnéd meg néha napján? Lenyírnád náluk a füvet?:)

6/16 anonim ***** válasza:
Ja 18/L voltam.
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
'8 évesen azért illene egy két dolgot tudni nem mindent de az alapokat igen ha azok nincsenek nem lessz jó háziasszony pedig egy jó anyának,feleségnek muszáj tudni főzni!!!27L 3 GYEREK ANYUKÁJA!
2012. júl. 31. 21:59
 8/16 anonim ***** válasza:
66%

hát gáznak gáz, de az is, hogy emiatt dobnád, ahelyett hogy esetleg főzőcskéznétek néha együtt, előbb- utóbb belejönne, nem nagy kunsz (mondja ezt egy szakács ;):D)

jah, hog yte se tudsz főzni, nah akkor ez a gáz:D

2012. júl. 31. 22:00
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

"elég erősen elgondolkoztam azon hogy szakítsak vele emiatt"

Te vagy a gáz.

Te esetleg tudsz főzni? Ha igen, esetleg főzzetek együtt, kellemes időtöltés is lehet!

Lány létemre én sem tudtam 18 évesen, még most 21 évesen sem rendesen, és? Majd ha lesz egy normális pasim annak összekapom magam, de annak mégjobban örülnék, ha olykor együtt is főznénk ezt-azt akár, közben én is mégjobban megtanulnék. :)

Kicsit hímsoviniszta ez a felfogás, hogy ha a csajom nem tud főzni rám, akkor kidobom.

2012. júl. 31. 22:01
 10/16 anonim ***** válasza:
Én sajnos eléggé kétbalkezes vagyok a konyhában is, pedig jóval idősebb vagyok a barátnődnél, de egyszerűbb dolgokkal meg szoktam lepni a párom. Pl. szerintem túrós tésztát vagy mirelit sültkrumplit mondjuk mirelit rántott sajttal biztosan össze tud hozni. Említetted már neki, hogy mennyire örülnél, ha csinálna neked valami egyszerű finomságot? Ha kedvesen és udvariasan előadod, biztos nem zárkózik el előle. Ha mégis, akkor nem szeret annyira.
2012. júl. 31. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!