Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mennek el tőlem a lányok egy olyan kérdés után hogy tudsz e főzni?
Figyelt kérdés
nekem fontos lenne hogy tudjon főzni az asszony, de akkor eddig mindig azokat a hölgyeket / lánykákat fogom ki akik nem tudnak?2012. júl. 6. 22:18
1/22 anonim 

válasza:

Ezt ne kérdezd meg, mert nagyon nyomulósnak tűnsz. Egy idő után csak gondolja a csaj h meghívhatna magához egy sütire/vacsira és akkor kiderül.
2/22 anonim 

válasza:

Mert a mai fiatalság már nem tud főzni, tisztelet a kivételnek. Meg ismerkedésnél azért ne ez legyen az első kérdés és ha nem tud főzni majd megtanul idővel ennyi:)
3/22 anonim 

válasza:

Miért nem tanulsz meg te ? ..Nem bántásként én 1 ideje rávagyok kényszerülve és szerintem tök jó dolog..nameg alapból nem szeretnék senkitőlse függeni:)
4/22 anonim 

válasza:

De ne ezzel törödj tesa.
Én is szeretném ha a nő főzne majd rám, de ha úgyvan odaadom neki a fakanalat és megtanítom főzni, mert én tudok, már 14 éves koromtól főztem "aktívan". És most 18 vagyok.
Ha azt mondja, hogy ő nemszeretne főzni, és én dolgozok napi 8-12 órát, ő meg majd pihen, vagy én főzzek rá, akkor tény hogy "ennek ennyi", de ne legyen már mérvadó ez most.
5/22 anonim válasza:
nagy valoszinüséggel igen,de minden nöben benne van a fözés valamilyen szinten ,ösztön.Szerintem a lànyok ezt a kérdést ugy fogjàk fel mintha nagypocakos zabagéplennél,éés az az elsödleges hogy egyél,és a nök tartanak ezektöl,akik a tv elött zabàlnak,szerintem ne kérdezd ezt nagyon meg,minden làny tud ha akar.
6/22 anonim 

válasza:

Lehet,hogy megijednek a kérdéstől. Mivel szinte azt jelenti, hogyha tudsz főzi elveszlek, azaz te már azt keresed aki a feleséged lesz. Remélem nem ez az első mondat mikor meg akarsz ismerkedni valakivel?
7/22 anonim 

válasza:

Terepszemlét kellene tartanod, mert ugye nem szerencsés ezt a kérdést feltenni egy olyan nőnek, aki a műkörmeivel kocogtatja az asztallapot! Esetleg változtathatsz az igényeiden is!
8/22 anonim 

válasza:

Mert pl. ma már sok nő úgy gondolja, hogy bizony nem ő fog éjjel-nappal sütni-főzni az urára. Én is így vagyok vele. Főzök, ha kell, de nem fogok reggel-délben-este senkit kiszolgálni. Amúgy, ha tőlem ismerkedés alatt ilyet kérdeznél, az teljesen úgy jönne le, hogy majd arra kellek, hogy főzzek rád. Talán ezért hagynak ott a nők.
9/22 anonim 

válasza:

Nem, csak ne az határozza meg a kapcsolatot... Olyan ez a kérdés, mintha szakácsnőt keresnél, nem pedig párt. :D
Mikor a páromhoz költöztem, egyáltalán nem tudtam főzni... 1 év után már nagyon sok mindent el tudtam készíteni, és egyre csak fejlődöm. :)
10/22 anonim 

válasza:

Mert a mai lányok nem tudnak főzni és nem is szeretnek, nem is szeretnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!