Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mennek el tőlem a lányok egy olyan kérdés után hogy tudsz e főzni?

Figyelt kérdés
nekem fontos lenne hogy tudjon főzni az asszony, de akkor eddig mindig azokat a hölgyeket / lánykákat fogom ki akik nem tudnak?
2012. júl. 6. 22:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
46%

mindenki ezt mondja, hogy nem tudnak, nem is szeretnének, de ki fog akkor főzni? :D

Oké nőcik, mehettek dolgozni :D Mert én főzők, de akkor eltartani tudod mikor foglak titeket :D

De ha esetleg nekem kell dolgozni, és ti nem főztők, akkor ne is csodálkozzatok, ha esetleg "más csajhoz járok kajálni".

Minden csaj, aki kötödik a párjához, elöbb utobb rájön, hogy főzni bizony muszály, ha kell ha nem. Mi pasik is dolgozunk, pedig nem szeretnénk...

2012. júl. 6. 22:32
 12/22 anonim ***** válasza:

Utolsó, te hol élsz? Nekem minden nőismerősöm dolgozik, nem is keveset keresnek (pasijukhoz viszonyítva). :)

Én is- és nálunk a párom főz, én a többi házimunkát végzem. Mert én nem tudtam, sokat dolgozom, ő pedig szereti csinálni, és ért hozzá. :)

2012. júl. 6. 22:46
 13/22 anonim ***** válasza:

Otthon élek. De ha dolgozik a nő nem baj, bár én eltudom tartani, szóval arra nincs szükség hogy ő dolgozzon, sőt nem is várom el. De ha akar dolgozzon, plusz pénz mindig jól jön a háztartásba.

de én csak saját szituácíót néztem, ha én dolgoznék, ő meg nem.

2012. júl. 6. 22:48
 14/22 anonim ***** válasza:

"Mi pasik is dolgozunk, pedig nem szeretnénk..."

Akkor keress egy gazdag nőt, és tartasd el magad!

Én például "nő létemre" nagyon szeretem a munkám, ezért tanultam, és eszem ágában sincs otthon maradni, és eltartatni magam valakivel. :)

2012. júl. 6. 22:48
 15/22 anonim ***** válasza:

13 Nem akarlak elkeseríteni, de ma már értelmesebb nők között keveset fogsz találni, aki belemenne ebbe a felállásba.

Találhatsz persze, olyat, aki nem képzett, nem kapott munkát, vagy simán a pénzedre utazik. Az én baráti körömből például egy lány sem jönne össze veled ilyen hozzáállással, lehet bármennyi pénzed.

Ezek a nők sokat tanultak, és nem "pluszpénzt" akarnak keresni, sokuk picit többet is keres, mint a társa! :)

2012. júl. 6. 22:50
 16/22 anonim ***** válasza:

11.es megtaláltam szerintem a neked való csajt írj neki privit.. looool XDXD

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__31525..

2012. júl. 6. 22:56
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem vagyok gazdag, egyátalán nem mutatom ezt ki, csak van tartalékom + sporolos tipus vagyok, és több munkám van/lesz (saját beosztású/fix). Így kb 2 aktív keresetem lesz, közel 300.000/hó

Mivel örökségem is van, ami csak vésztartalék (nem sok , nem milliókba kell gondolni) + 1 házra való (sacc kb 50nm panel). Ezért néztem pesten házat, és igen milyen meglepő, egy nálam fiatalabb "sulis csajjal" alakulnak a dolgok.

Vagyis: ő még ha akarna se mehetne munkába. (nem vagyok rosszfiú, vagyis nem szexre hajtok, mielött beleköttök), hiszen idén lesz 16. Tudom nembiztos hogy hosszú lesz, de ebbe ne menjünk bele (mert most ezt mondanátok rögtön, csak azért irtam ide).

És mivel én tudok főzni, jól esne ha ő is megtanulná (bár sütiket imád csinálni :) )

2012. júl. 6. 22:57
 18/22 anonim ***** válasza:

16-os elmész te a bús pics*ba :D

(ne vedd sértésnek) :D

2012. júl. 6. 22:59
 19/22 anonim ***** válasza:

17: A 16 éves lány nem biztos, hogy majd nem szeretne elmenni diplomát szerezni/dolgozni/mindkettőt. Ha találsz partnert ehhez a felálláshoz, ok, de ha nem, erőltetni nem szabad.

Sok nő főz szívesen, sok barátnőmnek jól menő munkája mellett ez kikapcsolódás, konyhaművészet(!), de a társuk besegít a házimunkába más téren.

De más nőknek meg bizony az jut eszébe róla, hogy "asszonynak konyhában a helye", meg efféle régmúlt dolgok.

A 300.000 szép, de látod, nekem sok barátnőm millió közeli összeget keres. Nincsenek elszállva maguktól, csak jó munkájuk van.

Megdolgoztak érte, megértem, ha elvárják a házimunka megosztását.

De még azt is megértem, aki lediplomázott, keres mondjuk bruttó 150-et, mégsem akar lemondani a munkájáról, sőt, azt sem szeretné, ha hazaérve holtfáradtan egyedül csinálna mindent.

Itt főleg az a lényeg, hogy hogyan tudtok majd megegyezni! Na azzal indíts, hogy tud-e főzni, majd kialakul magától minden.

2012. júl. 6. 23:04
 20/22 anonim ***** válasza:
# 17 Hány éves vagy ? amúgy ,ha nem indiszkrét a kérdésem ..
2012. júl. 6. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!