Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy bizonyítsak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy bizonyítsak barátomnak, hogy mennyire szeretem?

Figyelt kérdés
elbasztam , megcsaltam egy lánnyal/csók tapi/ volt több nem, de szeretem nagyon és nem akarom elvesziteni, mit tegyek hogy jóvá tegyem???

2012. júl. 31. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Lány vagy és lánnyal csaltad meg? :O
2012. júl. 31. 20:48
 2/6 A kérdező kommentje:
igen kiváncsi voltam h milyen lehet egy lánnyal de nem jó,, és nagyon megbántam mivel tehetném jóvá??
2012. júl. 31. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Pff, nőj fel!
2012. júl. 31. 20:55
 4/6 anonim ***** válasza:

A kérdés, hogy tud-e erről a barátod.

Ha nem, akkor ne próbáld meg jóvá tenni, tartsd titokban és viselkedj természetesen, mintha nem történt volna meg.

Ha tud róla, akkor csináld azt, amit szeret (ételt, sportot, hobbit, stb.).

2012. júl. 31. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha vissza tudod pörgetni az idő kerekét, akkor egyszerűen jóvá teheted.

Ha viszont a helyesírás mellett ez a készséged is hiányzik, akkor ideje levonnod a tanulságot: előbb gondolkozom, aztán cselekszem. Tudod, az élet már csak ilyen kegyetlen játék, nem dobhatsz minusz 6-ost.

Persze, azt se felejtsük el, hogy van a fiúknak egy olyan - nem is kicsi - tábora, aki ettől csak mégjobban fog "szeretni" téged. Ha a kedves párod is ezt a tábort erősíti, kénytelen leszel nagyközönség előtt is bemutatni a leszbizés művészetét - amennyiben nem akarod őt elveszíteni.

2012. júl. 31. 20:58
 6/6 A kérdező kommentje:

igen tud róla, és összetörtem a szívét, nagyon megbántam de még mivel tehetném jóvá??

NEGATÍV KOMMENTEK NEM ÉRDEKELNEK!!!!!!

2012. júl. 31. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!