Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év körüli fiúk! Ti el tudnátok képzelni komoly kapcsolatot egy 18 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 13:53
13/18 anonim válasza:
El,nem olyan nagy korkülömbség az,attól függ,össze illünk-e ,mint egy akármilyen kapcsolatban.
15/18 anonim válasza:
Ha bírja a tempómat, akár életvitelben, akár filozófiában, de szexben mindenképp, akkor igen. Bár én 35 vagyok. :D
16/18 A kérdező kommentje:
egyébként mindenkit felpontoztam, nem tudom ki élvezkedik azon, hogy mindenkit lehúz
2012. aug. 7. 12:03
18/18 anonim válasza:
egyébként z ilyen 18 éves kis tini p*csák azért akarnak 25-ös pasit mert hogy ők milyen érettek dolog van bennük közbe olyan gyerekesek mint az állat istenem ha feministák nem lennének ez az ország tökéletes lenne ha azok akkor leülnek a seggükre és kussolnak akkor nem lenne itt ez az ország ja és a lányok csak szexuálisan érettek agyilag ugyan olyan 0 ák mint egy vele egykorú fiú valamelyik hülye nő találta ezt ki hogy a lányok érettebbek de mondom csak szexuálisan a kérdésre válaszolva: ki az a barom aki egy kis tudatlan 18 éves csitrivel akarna ki kezdeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!