Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú, aki nagyon kedvelek, csak interneten ismertem meg, és félek, hogy kihasznál. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
nagy a korkülönbség

2012. júl. 31. 09:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
1-2 közelebbire gondoltam, mert első talin most kit zavar? Engem nem. Ha másodikra is hozza, az túlzás, akkor ne találkozzunk, és nyílt helyen is lehetnek gondok... Az emberek nem túl segítőkészek néha.
2012. júl. 31. 09:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Próba szerencse, ha kiderül, hogy csak egy 99 éves szórakozott bácsika akkor peched van, de lehet ő a nagy Ő, tehát próba szerencse. :D
2012. júl. 31. 09:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is 1-2közelibb barátoddal menj. Bár azt még mindig nem tudjuk hány évesek vagytok, mert ha te 20 ő 30 az kit érdekel de ha te 15 ő 25 az már eléggé gond.
2012. júl. 31. 10:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Valószínűleg inkább az utóbbi lehet a felállás utolsó válaszoló. :)
2012. júl. 31. 10:04
 15/17 anonim ***** válasza:
#9: hol erőszakolnak meg előbb, interneten vagy élőben? Erre próbáltam utalni.
2012. júl. 31. 10:46
 16/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos tanácsokat, és meg is fogadok néhányat.
2012. júl. 31. 10:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Az internetes ismerkedés -ha lehet ilyet mondani- még nagyobb rizikó, mint a szemtől szembeni. Az elején könnyebb is emiatt, mert látatlanban jobb képet tud az ember kialakítani magáról (te is ő is), de a személyes találkozás végül úgyis elkerülhetetlen, és ha akkor nagy a kontraszt, az ciki. Az igazán rossz szándékok viszont az internettől függetlenül is elrejthetők.

Esetleg egy nyilvános helyen hozzatok össze egy találkát, és azután majd meglátod, hogy milyen ember, meg hogy az a nagy korkülönbség mit is jelent a valóságban.

2012. aug. 1. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!