Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak kihasznál vagy másról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak kihasznál vagy másról van szó? Már teljesen kivagyok .

Figyelt kérdés

Amikor új suliba mentem 5-ben lett egy nagyon jó barátnőm ,szép meg minden és hát az fél fiú sereg belé volt szerelemes és engem kezdtek faggatni csak hát én nem mondtam semmit de volt egy fiú akivel jóba lettünk sokat beszélgettünk msn-en meg a suliban is !!

Aztán 6-ik körül eltávolodtunk ő is a haverjaival én is így nem beszéltünk (sajnos)

Aztán 7 év elején elénk ültek és hát egész órán leveleztünk meg szünetben ölelget amiben tudott segített, megbíztunk egymásban !!A következő félévben is folytatódott ez a ölelgetős ,bögdösős ,piszkálódós dolog azátn jött a 2 napos osztálykirándulás ott a barátnőmmel jóba lettek és összejöttek !! És ebben én is segítettem aztán végülis szét mentek de én anál közelebb kerültem hozzá !!

Mostanában állandóan beszélünk ( nincs egy olyan nap amikor nem)

Nem tudom mert a hátam mögött azt mondja hogy nem akar semmit de szerintem igen( vagy lehet hogy csak azért mert annyira szeretem hogy kébzelődök)

Szerintetek??

Én is és ő is 14 , lány voltam :)

2012. júl. 27. 14:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
"anál közelebb" XD Amúgy sztem tetszel neki csak nem mer szólni..
2012. júl. 27. 14:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam :/
2012. júl. 27. 14:34
 3/8 anonim ***** válasza:
biztosan tetszel neki, de lépj már vagy utalj rá, hogy netalán tááán lehetne valami több is köztetek, vagy valami.
2012. júl. 27. 15:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Te jó ég....bocsi én nem akarlak megbántani, de hogy lehetséges, hogy egy 14 éves lány ennyire nem tud helyesen írni????? Bögdösős- komolyan azt hiszed, hogy azt hogy megböKni azt g betűvel kell írni????? És azt hogy kéBzelődök azt meg b betűvel...nem rémlik valami, hogy a képzel szót P betűvel kell írni??? És ez még nem minden...

Körülbelül háromszor kellett elolvasnom az írásodat, hogy rájöjjek, mit is akarsz igazából, ugyanis eléggé kusza volt...ez elég gáz.

Na mindegy, hogy a kérdésre is kapj választ, szerintem elég kétesélyes a dolog, mivel lehet, hogy csak barátkozik. Meg miért mondaná a hátad mögött azt, hogy nem akar semmit, ha akarna bármit is?

2012. júl. 27. 15:18
 5/8 A kérdező kommentje:

Hogyan vezzesem rá??

Vagy mit mondjam ,mert most sokat fogok nyralni és nem biztos h év eleje elött tudunk beszélni :'(

2012. júl. 27. 15:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Bocsi tudom elég rosszul írok épp törött kézel a 10 éves kistesóm helyettesít bilentyűzetileg....sajnálom
2012. júl. 27. 15:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem a srácnak csak arra kellesz, hogy a barátnődet visszakapja. Nem akarlak megbántani, mert tudom, hogy rossz, de szerintem felejtsd el. Nem akarok beleszólni senki életébe, de jobban tennéd!

16/L

2012. júl. 27. 15:31
 8/8 A kérdező kommentje:
A barátnőm is ezt mondta de nem tudom kiverni a, fejemből :( pedig próbálom de amikor vele írok mindig visszajön az érzés :/
2012. júl. 27. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!